Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Günlük Yoklama

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -97
eh bu seferlik Ahsen yoklamadan geçti diyelim :D ama yoklama kaçakları hala yok,
Sezen MeLankoLi Buka Sade Dem nerelerdesiniz ?

O zaman tam performans :D Bütün gördüklerimi söylüyorum bundan sonra :s76:
Valla bir şey söylim mi bu Ahsen bir görünüp bir kayboluyor bence sizi oyalıyor. Ama yine de siz bilirsiniz. Bence kabul edilebilir gibi değil. :s37:

Bak mesela Sezen ne zaman ramazan geldi Herkül dede sabah kahvaltılarını kesti Sezen foruma uğramayı bıraktı. Hayır yani bir o kadar da güzel iftar yemekleri var göremeden gitti :s92:

MeLankoLi desek merhaba ben geldim diyor sonra bir dahaki merhabaya kadar ortalarda yok alıştık artık ona :f6:

FulyA ile ilgili gördüğüm tek şey forumda göremediğim :D

Bu arada Bukaya ne oldu hiç bilmiyorum o da çoğunluğa uydu sanırsam :keyifsiz Gerçi görünmezliği de bulmuş olabilir o cadı :f3:

Bütün her şeyi söyledim arkamdasın dimi patron sana güveniyorum :D

Tamda Monteciğimin söylediği gibi görünmezliği buldum. Harry pelerinini bana bağış yaptı. Aranızda gizlice dolaşıyorum hiç merak etmeyin :f4: casper misali :zipzip: :s92:

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Aferin iyi yapıyorsun Bukacım :hih:
Şu pelerini bana birazcık ödünç versene forumda görülmeden girip kurcalamak istediğim yerler var :D

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903

Beraber gideceksek olur :rolleyes:

İste aradığım insan. Şimdi sahurdan sonra saat 3 gibi falan gel o sıralarda burada kimsecikler olmuyor. Bir de ne olur ne olmaz görünmezlik pelerini işe yaramazsa diye kar maskeni yanına almayı unutma. Tanınmamamız lazım :s38:

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -97
İste aradığım insan. Şimdi sahurdan sonra saat 3 gibi falan gel o sıralarda burada kimsecikler olmuyor. Bir de ne olur ne olmaz görünmezlik pelerini işe yaramazsa diye kar maskeni yanına almayı unutma. Tanınmamamız lazım :s38:

Ben geldim sen nerdesin hani? :cool: gerçi 1 saat geç gelmişim ama olsun, burada olman gerekti.. :d

Mkazak

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    322
Şimdilik buradaydım ama gidiyorum, yine gelirim :D

Ahsen

"karmakarışmaktayım"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    31
ben de geldim ve gideceğim ^^

Üst Alt