Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Günlük Yoklama

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Bak bak Ahsen burdaymış kabul edelimmi Herkül abim. Hep böyle performans bekliyorum MonteKristo

O zaman tam performans :D Bütün gördüklerimi söylüyorum bundan sonra :s76:
Valla bir şey söylim mi bu Ahsen bir görünüp bir kayboluyor bence sizi oyalıyor. Ama yine de siz bilirsiniz. Bence kabul edilebilir gibi değil. :s37:

Bak mesela Sezen ne zaman ramazan geldi Herkül dede sabah kahvaltılarını kesti Sezen foruma uğramayı bıraktı. Hayır yani bir o kadar da güzel iftar yemekleri var göremeden gitti :s92:

MeLankoLi desek merhaba ben geldim diyor sonra bir dahaki merhabaya kadar ortalarda yok alıştık artık ona :f6:

FulyA ile ilgili gördüğüm tek şey forumda göremediğim :D

Bu arada Bukaya ne oldu hiç bilmiyorum o da çoğunluğa uydu sanırsam :keyifsiz Gerçi görünmezliği de bulmuş olabilir o cadı :f3:

Bütün her şeyi söyledim arkamdasın dimi patron sana güveniyorum :D

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
eh tamda böyle:D hahha

Ahsen

"karmakarışmaktayım"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    31
Valla bir şey söylim mi bu Ahsen bir görünüp bir kayboluyor bence sizi oyalıyor. Ama yine de siz bilirsiniz. Bence kabul edilebilir gibi değil. :s37:

Bak mesela Sezen ne zaman ramazan geldi Herkül dede sabah kahvaltılarını kesti Sezen foruma uğramayı bıraktı. Hayır yani bir o kadar da güzel iftar yemekleri var göremeden gitti :s92:

MeLankoLi desek merhaba ben geldim diyor sonra bir dahaki merhabaya kadar ortalarda yok alıştık artık ona :f6:

FulyA ile ilgili gördüğüm tek şey forumda göremediğim :D

Bu arada Bukaya ne oldu hiç bilmiyorum o da çoğunluğa uydu sanırsam :keyifsiz Gerçi görünmezliği de bulmuş olabilir o cadı :f3:

MonteKristo ya katılıyorum bi görünüp bir kaçıyorum doğrudur :DD

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
İşteee yapmıycaksın öyle Ahsen :)

ELizanGüL

"Şüphe ettiğin ne varsa vazgeç"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,623
Valla bir şey söylim mi bu @Ahsen bir görünüp bir kayboluyor bence sizi oyalıyor. Ama yine de siz bilirsiniz. Bence kabul edilebilir gibi değil. :s37:

Bak mesela @Sezen ne zaman ramazan geldi @Herkül dede sabah kahvaltılarını kesti Sezen foruma uğramayı bıraktı. Hayır yani bir o kadar da güzel iftar yemekleri var göremeden gitti :s92:

@MeLankoLi desek merhaba ben geldim diyor sonra bir dahaki merhabaya kadar ortalarda yok alıştık artık ona :f6:

@FulyA ile ilgili gördüğüm tek şey forumda göremediğim :D

Bu arada @Bukaya ne oldu hiç bilmiyorum o da çoğunluğa uydu sanırsam :keyifsiz Gerçi görünmezliği de bulmuş olabilir o cadı :f3:

Merhaba ben geldim:D :D

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
Hahha bide kendi değiştirdiğim nicki hatalı yazdım sende haklısın :)))))

Üst Alt