Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gelsin gelsin kim gelsin

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    15,970
Hakikaten iyi performans oyun pcleri fiyatları yükseldi döviz yüzünden
Kesinlikle doğru....Bir ay önce 10500 TL olan makina bir ay sonra 18650 TL olmuş......(hep iktidar yüzünden ....:mad: )

Ama almak zorundayız, bu kullanmakta olduğum dizüstü PC (HP Compaq Presairo C700 Notebook) sistemi 2009 yılının Nisan ayının 21'inde saat : 14.35'de İzmit'de bir Pasaj'daki Teknoloji Mağzasından (TeknoSA) %18 KDV dahil 1250 YTL 'ye içinde kurulu Microsoft Windows Vista Prenium SP1 olarak aldım.Şimdi 2022-2009 = 13 (uğurlu sayılarımdan biri) sene'lik..... Artık ömrünün sonunda, gitti gidecek....(tüm verilerimin yedekleri 16 TB'lık USB Toshiba Disk İçinde....)

Nur

Önce Hayaller Ölür, Sonra İnsan.
Özel Üye
  • MFC Puanı
    30,590
Kusura bakma onlar yok ben geldim mahzuru olmaz sa nede onları davet ettin?

@güneşinoglu gelsun

eiSy

Sevgimi öfkeye dönüştürmek emek ister ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34,710
Abla öyle sacmalikmi olur nedemek onları davet etme bu tavırlarını bırak artık abla lütfen !!!!!

Bak gerçekten artık onun bana karşı yorumlarını görmemek için engelledim kendisi, önce takip ediyor, sonra takipten çıkıyor, herkese karşı iyi bize karşı kötü, bak bu mübarek ayda bile insanı çileden çıkıyor, sırf büyüğümüz diye her söylediğini görmezden geldim, her defasında sana karşı saygımi eksik etmedim, ama sonra kendimi tutamayıp konuşunca kötü oluyorum, yav biz senin torunun yaşında çocuklarız, sana karşı bir saygısızlıgimiz, kötülüğümuz olmadı gerçekten yeter artık katlanamiyorum ya,

Üst Alt