Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gelsin gelsin kim gelsin

Nur

Önce Hayaller Ölür, Sonra İnsan.
Özel Üye
  • MFC Puanı
    30,590
Tamam canım anladım ?

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    15,970

Mesajın atıldığı saatler'de köy'de Fındık Tarlasının bakımını yapıyordum.2022 Fındık Toplama Sezonuna Hazırlık Çalışmaları....Bunun haricinde 15 yıllık emektar dizüstü'nün sistem diskinin SMART türevi disk sorunları ile uğraşmaktayım (bozuk sektör mühürleme, sistemin açılamaması sorunları)

Hedefim bu eskimiş sistem diski 60000 saati geçebilmek ki, Gines Rekorlar kitabına başvuru'da bulunacağım, eğer disk aniden ölmez ise.. Gines'e "Bireysel olarak , bir mekanik disk'i 60 bin saat kullanabilen PC Kullanıcısı olarak" ismimi yazdırmayı hedefliyorum.Şuan ben hariç hiçbir PC kullanıcısı ister mekanik olsun, ister solid disk olsun 55 bin saati geçememiştir.Şuan'da 57 bin saat üzerinde seyretmekteyim...

Eğer forum'dan sebepsiz yere aniden ve ansızın izimi kaybettirirsem, bilin ki TRWE_2012'in diski "Uçmağa" varmış demektir.Bu durum en az altı ay sanal dünya'dan ve forum'dan ayrı düşeceğim anlamına gelir en azından yeni bir gıcır gıcır makina (yaklaşık 18 000 - 19 000 TL civarında bir dizüstü gaming) notebook PC alana kadar....!!!

Yani uyumuyoruz, sürekli hareket halindeyiz.....!!!

Ragnar

Bilgi size güç verir ama karakter saygı uyandırır
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29,290
Hakikaten iyi performans oyun pcleri fiyatları yükseldi döviz yüzünden

• Beğen
Tepkiler: Nur
Üst Alt