Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Onurcan

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29
Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Roberto Soldado, bugünkü antrenmanın tamamında, takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

Onurcan

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29
Ahmet Bulut'tan son dakika açıklaması geldi: "Arda Turan için Galatasaray'la anlaşmadık."

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Gregory Van der Wiel, Cagliari'ye transfer oldu.
Fenerbahçe'de gözden çıkarılan Gregory Van der Wiel, İtalya Serie A ekiplerinden Cagliari'ye transfer oldu.

SouL

Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Emre Mor, Celta Vigo yolunda !

Fenerbahçe, Milan ve İnter'in yakından ilgilendiği Emre Mor, Celta Vigo ile masaya oturdu.

SouL

Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Galatasaray, Jason Denayer için temaslarını arttırdı..

Transferde önceliği sol beke veren Galatasaray, stoper bölgesi için Manchester City'li Jason Denayer için temaslarını arttırdı.

SouL

Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Carole,

İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla, Galatasaray'ın Fransız futbolcusu Lionel Carole'yi satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiraladı.​

Onurcan

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29
Cristiano Ronaldo: "Real Madrid'de oynamak güzeldi.Taraftarlara teşekkür ediyorum. Her zaman yanımda oldular. Önümüzdeki günlerde transfer sorularınıza yanıt vereceğim."

Onurcan

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29
BU TRANSFER SEZONU BOMBALAR PATLAR!

Bale ve Ronaldo | Manchester United
Neymar ve Salah | Real Madrid
Griezman | Barcelona

Onurcan

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29
Mohamed Salah'ın aylardır yavaş yavaş müslüman yaptığı Liverpool taraftarlarını 1 maçta dinden imandan çıkaran adam..

Onurcan

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29
Kalidou Koulibaly: "Değerimin 120 milyon euro olduğunu söylüyorlar ve buna gülüyorum. Gülmemin sebebi, Senegalli bir insanın 120 milyon euro edebiliyor olması."

Onurcan

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29
Fikret Orman: Manuel Fernandes gelmek istiyor. Bir insan hatasını kabul ediyorsa, ikinci şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Üst Alt