Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Onurcan

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29
Fenerbahçe deplasmanda sezonu açtığı son 10 sezonda sadece bir galibiyet aldı (5B 4M); 2009-10 sezonunda Denizlispor'u 2-0 yendiler.

Onurcan

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29
SON DAKİKA | Galatasaray, Feghouli'nin transferi için West Ham ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi

Onurcan

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29
SON DAKİKA | Arda Turan, Barcelona'nın Real Madrid ile oynayacağı Süper Kupa maçının kadrosuna alınmadı...

Onurcan

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29
Fenerbahçe taraftarlarının başlattığı #ComebackLuisNani etiketi Twitter'da 1.Sırada.

Onurcan

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29
Zidane yönetiminde 89 maçta 250 gol kaydeden Real Madrid, tüm kulvarlarda 67 maçtır üst üste gol atıyor.

Onurcan

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29
Pepe: "İnanılmaz bir akşamdı. Sonuçtan ve golden mutluyum. Bir dahaki sefer Vodafone Park'a sizlerle birlikte çıkmak istiyorum."

Onurcan

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29
Göztepe, resmi uçuş sponsorluğu için anlaştığı Onur Air ile sözleşme imzaladı.

Onurcan

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29
Alaves, Negredo transferi sonrası yedek kalabileceğini belirterek, Cenk Tosun ile iletişime geçti. [Mundo Deportivo]

Onurcan

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29
SON DAKİKA: Guangzhou Evergrande, Paulinho'nun Barcelona'ya transfer olduğunu duyurdu!

Onurcan

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29
Paulo Dybala: "Kulüp bana 10 numaralı formayı almamı söyledi. İki gün bunun için düşündüm ve sonra 'Neden olmasın?' dedim"

Onurcan

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29
Beşiktaş, Aralık'ta sözleşmesi bitecek olan Domagoj Vida için 1 milyon euro teklif etti. Dinamo Kiev ise 2,5 milyon euro istiyor.(Ntvspor)

Üst Alt