Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Euphoria

oFLidu

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Tanımadan yorum yapmak benim ki.

Hoş sohbet, yardımsever, selam vermez, unutmaz, bildiğinden şaşmaz ve her duruma bir kalıp oluşturur.
:)

Euphoria

adın cennet, gözlerin bahar ...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    28
Tanımadan yorum yapmak benim ki.

Hoş sohbet, yardımsever, selam vermez, unutmaz, bildiğinden şaşmaz ve her duruma bir kalıp oluşturur.
:)

Yorumuna Kahkaha attım :D

Ben bir kere selam vermezlik yapmam veririm. Verilen kelamı siz beğenmiyorsunuz onu niye demiyorsun? Unutmama konusuna gelince bayanlarda genel olan bir iç güdü dür, unutmayız ve unutturmayız :D

İçtenliği için teşekkür ederim oFLidu

Mihrimah

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    124
O'nun insanligini anlatmak mı? kelimeler kifayetsiz kalır. İyi ki tanidim o'nu... Bugün istedigi hiç bir şey, yarına kalmasın. Her şey gönlünce olsun.

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
Cana yakın hayvan sever iyi bir dost ve teşkilatçı...

Euphoria

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    28
O'nun insanligini anlatmak mı? kelimeler kifayetsiz kalır. İyi ki tanidim o'nu... Bugün istedigi hiç bir şey, yarına kalmasın. Her şey gönlünce olsun.

Ama seni ben yerimm :* Güzel dileklerin ve düsüncelerin icin tesekkür ederim kuzum benim. Yaradan cümlemiz icin en güzeliini ve en hayirlisini versin :)

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    3,016
Müdürüm candır imzandakini Aldım Çok hoşuma gitti napim :D

NiQuiL

Olduğu kadar,olmadığı kader!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    125
euprforiya :D iyidir eğlencelidir sert duruşunun ardında çok naif iyimser ve melek ruhludur o, azıcık trafik canavarıdır dikkat etmek gerek trafikte karşılaşsam 10 km yolumu uzatırım yıne de o yolu değiştiririm :D ama iyidir sevilir kaliteli bir insandır kendisilerii Euphoria ;)

Euphoria

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    28
euprforiya :D iyidir eğlencelidir sert duruşunun ardında çok naif iyimser ve melek ruhludur o, azıcık trafik canavarıdır dikkat etmek gerek trafikte karşılaşsam 10 km yolumu uzatırım yıne de o yolu değiştiririm :D ama iyidir sevilir kaliteli bir insandır kendisilerii Euphoria ;)

Yorumun icin ilk öncelikle tesekkür ederim ama sunu belirteyim, BEN TRAFIK CANAVARI DEGILIM! Bu konuyu da abartmasak, artik ? :/

Matilda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    81
O benim minik sevimli canavarım sadece, sanal ortamda görüp, görebileceğiniz en iyi insan, arkadaşım, sırdaşım, dert ortağım ve neden bu kadar geç tanıdım dediğim kişi.
Birlikte gülüp, ağlayabildiğim tek insan seni çok seviyorum :*

Euphoria

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    28
O benim minik sevimli canavarım sadece, sanal ortamda görüp, görebileceğiniz en iyi insan, arkadaşım, sırdaşım, dert ortağım ve neden bu kadar geç tanıdım dediğim kişi.
Birlikte gülüp, ağlayabildiğim tek insan seni çok seviyorum :*

@Matilda :*:*:*:*:*
Bende seni cok seviyorum, iyki varsin bitanemm <3

Üst Alt