Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Euphoria

View

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
Konu başlığını bir an merhumu nasıl bilirsiniz sandım şaka şaka :)
gayet samimi insanlarla çabuk ısınan bir tarafı var komik şeylere çok gülen aynı zamanda dedikodu yapmaya bayılan bir tarafıda var buda bir şakaydı kısaca o,
Euphoria

Euphoria

adın cennet, gözlerin bahar ...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    28
Konu başlığını bir an merhumu nasıl bilirsiniz sandım şaka şaka :)
gayet samimi insanlarla çabuk ısınan bir tarafı var komik şeylere çok gülen aynı zamanda dedikodu yapmaya bayılan bir tarafıda var buda bir şakaydı kısaca o,
Euphoria

Su giybet konusunda anlasalim pek sevmem ama yine de Arkadaslarla firsatini buldugumuz zamanda yapmaktan kacinmam :D tipki herkes gibi :mad::islik::islik::islik:
Ayrica yorumun icin tesekkür ederim :)

Felaket

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
O ßeni Felaket olarak bilse de; ßen onu ailesine düşkün olarak tanıdım !

Ela

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6
Euphoria'm için şunları söyleyebilirim. Öncelikle sohbetini kesinlikle çok samimi bulup/severim. Kafa dengi, bir o kadar da ağır başlıdır. Yardım konusuna gelecek olursak; koşarak el uzatır sana. Bu konudaki hassasiyetini ve ilgisini çok beğeniyorum. :)
Forumdaki karşılamaları çok tatlı. Aksatmaz asla, hoş gelmemiz, hoş gitmemiz için en güzel dileklerini bizlere gönderir her zaman :) Çook öperim güzel yüreğinden..

Euphoria

adın cennet, gözlerin bahar ...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    28
Euphoria'm için şunları söyleyebilirim. Öncelikle sohbetini kesinlikle çok samimi bulup/severim. Kafa dengi, bir o kadar da ağır başlıdır. Yardım konusuna gelecek olursak; koşarak el uzatır sana. Bu konudaki hassasiyetini ve ilgisini çok beğeniyorum. :)
Forumdaki karşılamaları çok tatlı. Aksatmaz asla, hoş gelmemiz, hoş gitmemiz için en güzel dileklerini bizlere gönderir her zaman :) Çook öperim güzel yüreğinden..

Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim :*:*:*

Üst Alt