-
-
-
- MFC Puanı
- 200,440
Düşün ki;
Düşündüm?.
O
Kim?
Bunu
Neyi?
Okuyacak
Okusun??
Düşündüm?.
O
Kim?
Bunu
Neyi?
Okuyacak
Okusun??
Ne içtin sen bugunDüşün ki;
Düşündüm?.
O
Kim?
Bunu
Neyi?
Okuyacak
Okusun??
Beni sizler var ettiniz ama bende insanım dimi ya halkımın halini merak ettim hangi ruhi karışıklık ile onu yazdıgını sormak görevim bence çaya viski damlatmış pozi üstteki yazıyı yazarkeneyav bu ne ya
bu ne arkadaş hı
bu ne
şuralarda sezeni görüp ne ümitlerle geldik
çıkan yazıya bak
Su,çay,kahve ve kahve??Ne içtin sen bugun
Viski damlattın mı yoksa kolonyayı mı çok kokladın bugunSu,çay,kahve ve kahve??
Viski olduğunu söylemem.ki??Viski damlattın mı yoksa kolonyayı mı çok kokladın bugun
Az sonra @StigmatA inşaat tepelerinden yuvarlana yuvarlana inecek ber zamanki gibi sezennnnnn oyunları amaçlarının dışına çıkardın diye bana ber zamanki gibi çemkircek sizin yüzünüze azar yiycemViski olduğunu söylemem.ki??
Senden ötürü??Az sonra @StigmatA inşaat tepelerinden yuvarlana yuvarlana inecek ber zamanki gibi sezennnnnn oyunları amaçlarının dışına çıkardın diye bana ber zamanki gibi çemkircek sizin yüzünüze azar yiycem
@StigmatA valla suçsuz um um um biliyon yoldan çıkmaya hazırım 2 laf dediler kendimi kaybettim oyınlarda yoksa asla yapmam böyle şeyler allahtan pisadam yok o direk banlıyo beni zalımSenden ötürü??
Kiyamam tamam yazmıyorum, sen yeter ki üzülme?@StigmatA valla suçsuz um um um biliyon yoldan çıkmaya hazırım 2 laf dediler kendimi kaybettim oyınlarda yoksa asla yapmam böyle şeyler allahtan pisadam yok o direk banlıyo beni zalım