-
-
-
- MFC Puanı
- 29,290
İyi ki var da bu sayfa tam beyin jimnastiklik kim kime ne diyo, laf sokuyor, kafa çalıstırtıyor
Hahaha hiç gülesim yoktu
İyi ki var da bu sayfa tam beyin jimnastiklik kim kime ne diyo, laf sokuyor, kafa çalıstırtıyor
Ben laf sokan ve genelde iğneleyici laflar söyleyen olarak sadece seni görüyorum ?İyi ki var da bu sayfa tam beyin jimnastiklik kim kime ne diyo, laf sokuyor, kafa çalıstırtıyor
Biliyorum öyle olduğunu.. onların gözünde kredinin yüksek olduğunu da tahmin etmek zor değil..@Anduril güzel sözlerin için teşekkür ederim uzun süredir forumdayım burada az çok insanlar beni tanıyor ve asla kimseyi kırmak istemedigimi biliyorlar o ince çizgiyi aşmamak için dikkat ediyorum takıldıgım insanlar bu basta @Satürn ve @Pozitivizm dünya tatlıları kızlar @StigmatA dan @ReiS e laf söylediğim dostlarımın altın gibi kalbi var onlara takılmayı onların cevap vermelerini seviyorum eh yaşlı oluncada kızsalar bile yaşlıya saygıdan bişey demiyorlar o kadar seviyesiz platformalar varken burada olmak ve buradaki insanlarla sohbet etmekten gerçekten keyif alıyorum
Sezoş yaa sen takılmazsan evde kalmam diye korkuyorum???@Anduril güzel sözlerin için teşekkür ederim uzun süredir forumdayım burada az çok insanlar beni tanıyor ve asla kimseyi kırmak istemedigimi biliyorlar o ince çizgiyi aşmamak için dikkat ediyorum takıldıgım insanlar bu basta @Satürn ve @Pozitivizm dünya tatlıları kızlar @StigmatA dan @ReiS e laf söylediğim dostlarımın altın gibi kalbi var onlara takılmayı onların cevap vermelerini seviyorum eh yaşlı oluncada kızsalar bile yaşlıya saygıdan bişey demiyorlar o kadar seviyesiz platformalar varken burada olmak ve buradaki insanlarla sohbet etmekten gerçekten keyif alıyorum
Kız evde kalırsanız oğlum var dicem de kime desem sen gibi kaynanaya gelin olcagımıza kaynar kazana atlarız diyolarSezoş yaa sen takılmazsan evde kalmam diye korkuyorum???
Evde de pek kalamıyorum gerçi çalışıyorum???
Beni ilk sıraya yaz, oğlun için değil de seninle aynı ortamda olmak istiyorum???Kız evde kalırsanız oğlum var dicem de kime desem sen gibi kaynanaya gelin olcagımıza kaynar kazana atlarız diyolar
Kız kaç lira maaş alıyon iyiyse maaşın ne bilim evde kalcana gel gelinim ol sen çalısırsın ben yerimSezoş yaa sen takılmazsan evde kalmam diye korkuyorum???
Evde de pek kalamıyorum gerçi çalışıyorum???
Seni mutlu edecek kadar kazanıyorum??Kız kaç lira maaş alıyon iyiyse maaşın ne bilim evde kalcana gel gelinim ol sen çalısırsın ben yerim
Ben bütün kurbanların ciğerini Arnavut kaldırımı yaparım gıs sanaSeni mutlu edecek kadar kazanıyorum??
Sen bana arnavut ciğeri yap ben bütün maaşımı sana vereyim??
Zulüm?Hal bilmeze yoldas olmak yola zulum degil mi?