• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Dişçiden korkmak

Reves

MFC Üyesi
MFC Puanı
-236
Dişinin çekilmesinden korkmak.

Ne kadar korksam da sonunda yine o koltuğa oturuyorum. :cautious:

kulaktan dolma hikayelerle bu şekil bir korku duyuyoruz..

diş çekilmeside, dolgu, implant..

cidden acı duymadığınız işlemler..

korkmaya gerek yok.. birşey hissetmiyorsunuz ki..

Ufacıktım tefeciktim. Minnos disim dolgu yapılacaktı. Koltuga oturdum, uyusturucu ignelerim yapıldı bekliyorum. Disci denen zat elinde fır fır donen gurultulu makinası ile bana "aman haaa agzını dilini oynatma parca parca eder" deme gafletinde bulundu ve tabi topukladım. O gun bugundur disci koltuguna sefil olmadıkca oturtamıyolar beni. Adam hafızama nasıl kazındı ise adını bile unutmam. Niyazi A. :a-(16):

Ufacıktım tefeciktim. Minnos disim dolgu yapılacaktı. Koltuga oturdum, uyusturucu ignelerim yapıldı bekliyorum. Disci denen zat elinde fır fır donen gurultulu makinası ile bana "aman haaa agzını dilini oynatma parca parca eder" deme gafletinde bulundu ve tabi topukladım. O gun bugundur disci koltuguna sefil olmadıkca oturtamıyolar beni. Adam hafızama nasıl kazındı ise adını bile unutmam. Niyazi A. :a-(16):

çoçukluk travması olmuş senin ki :( üsüldüm cidden :(

Artık korkmuyorum çünkü hepsini çektiler : )

Hiç korkmuyorum sadece doktorun ağzımın içine kafasını sokma çabasına şaşırıp kalıyorum

Eskiden korkmazdım şimdi korku degilde ağzımı uzun süre açık tutamıyorum ve paniklemeye başlıyorum.

Buna benze bir olayda ben yaşadım küçükken doktor kadın dı 2 saat uğraştı en son çekiç ile vuruyordu resmen cenemi kırıcaktı cıkartamadı günün sonunda özele gönderdi bizi özeldeki doktor 5 dk ya hafifce cıkardı ama o kadının yaptıkları hala aklımda en son haddeye kadar kolay kolay gitmem dişci ye ..

images

Serinin bu filminde impland nasıl ortaya çıktığı anlatılmaktadır. :D

korkumu yenip bir kere gittim .. beceriksize denk geldim çektiği dişin yanı sagı solu çürüdü ve kırıklarım var .. içte kalan diplerim var gitmem gerekiyor ama . korkumu desem ne desem başka bişey endişelerimde var gitmek istemiyorum ama eninde sonunda gidicem dökülsün iyice ağzıma etsin :) ondan sonra implqt yapıp kurtulcam komple

Geri