Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bir Şiir'de Sen Yaz.

KaoS

Susmak, Yalnızların Anadilidir ..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    24
1175737_657747167576745_199852840_n.jpg

KaoS

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    24
‘‘Uzaktaki ışıklar çoğalıyor sessizliğin içinde...
Bil, duy, hisset: iyi değilim.’’

KaoS

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    24
Çoğu zaman kendi arkamdan bile gidemediğim oldu. Kayboldum birçok kez. Haksızlıkla baş edemeyen biriyim.

Kırılan kalbimin vazgeçişlerine razı gelmeye alıştım zamanla. Acıdır. Ama alıştım. Yokluğun ve yalnızlığın anadili, satır satır sindi bu yüzden yüreğime. Her sızı diner bir gün. Öğrendim. Her sızı, bir gün uyur yaranın içinde bir yerde... Uyur sızılar. Kaybetmekten korktuğum sızılarım gibi uyur. Öğrendim. Hepsi uyudu kendi rüyalarını görmeye, kalbimin yorgunluğuyla birer birer.

Her yağmur kesilir. Her kavuşma, her mutluluk, hüzün de öyle hepsi bir gün bitecek. Dinle, sen de göreceksin: şarkılar hep yeniden bir daha bitecek.
Filmler hep bir daha, yollar, yıllar yeniden, günler hep yeniden bir daha bitecek. Ben son kez bittim bu sonbahar. Sonbaharın son günü, seni son kez bitirdim kalbimde. Ömrümün devamını belki de bir sen bilmeyeceksin.

Bu kış ben yokum. Ömrüne uğrayan bütün kışlarda da olmayacağım. Hiçbir mevsim aslında, olmayacağım yanında. Yokluğumun ilk soğuğudur bu günler, sarıl kendine. Sar yaralarını, uyumadan sızılar. Bir mevsim olacak sana, sende olmayışım. Kabulleneceksin de mevsimsizliğinin mevsimlerini zamanla...

Sen canım, üzerin açılmasın diye, ellerin, ayakların üşümesin diye geceleri dua et. Kimse kırmasın dalgın kalbini. Çocukluğunu kimse anlatmasın sana. Filmler izletip şarkılar dinletmesin kimseler... Aynaları konuşmasın odalarının. Sokağının ucunda beklemesin, gördüğü yerlere götürmesin, öptüğüm yerlerden koklamasın seni kimseler. Sen canım, dua et: sevdiğin renkleri kimse öğrenmesin.

Bir beni hatırlarsın öyle olunca... Kalbin sesime çırpınır, yüzüme çırpınır. Bir beni ararsın baş ucundaki derin karanlıkta. Bir beni arar, bir tek beni bulamazsın. Ruhunu kavurur sarılamamak, dokunamamak kemirir kalbini. Öpemezsin de beni, ben ölmeden bir daha...

Neredeysen bu akşam, kimle ve nasılsan, ceddinin ömrü kadar orada kal! Sümme haşa Allah’ıma: beni daha iyi anlayabilmen için söylüyorum,
Şarapla abdest alanı, zemzemle rakı içeni bekle... Bu defa ben gelmiyorum. Beni artık bekleme!

Emre GÖKCE’nin, Kasım sonunda çıkacak yeni kitabı ‘‘AŞK ya da Hİǒ’den.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~
Koynuma kuldan önce yalnızlık girince,boynuma kıldan ince ilmekler dolandı.
Yıllanmış sevgilerden feragat ettim,yalanım yok!Yalan olayım hepsi gerçek bu yazdıklarımın.
Dostlar,o âşık olunanlar,aşk gibi duranlar,savuranlar,savunulanlar,ayaklarıma dolananlar,o’nlar yılanmış.
Öğrendim ki; yıl, anmış gidecek olana.An,yılmış geride kalarak gideni seyre durana
.Gün aşırı hangi şiiri bıçaklasam,elimi kesiğe atılacak dikişler tutar satırın en başındayken daha.Neşterleri biler kalem,bilen bilir jiletlere ödünç bilekler doğurur ateş perileri ve açmaz perdeleri güneş bana burada.
Çok giden oldu buradan.Sen de gitme şimdi!Yemin olsun;

‘‘ O'nlar yakar,ben ısıtırım seni. ’’

KaoS

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    24
Belki'de Yerin üstünde ki cesetler, altındakinden daha fazla..

KaoS

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    24
Yaşam bir alfabeye benzer..
Bu alfabede ister ünlü ol,
İster ünsüz ol,
Yeter ki Karaktersiz olma.

Azra1

Omnia vincit amor !
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    214
Emre Gokce (yeG) bayiliyorum bu adama. Duygular kalemle bu kadarmi guzel vurulur sayfalara, satirlara...

Gözümün önünde
Gülümseyen yüzü ‘asıldı’ Kadının..

...Darağacına salıncak kurdu
Ölümüne kiracı buldu yalnızlığım..
Dün gece ömrüme kök salgıladı dökülen gözyaşım..

Ele veririm şimdi tüm duygularımı
Anlıyor musun?

El’e veririm..

KaoS

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    24
(yeG) Candır..

KaoS

MFC Üyesi