AlcatrazZ sen benle ilgilenmediğinin farkında mısın .s.s
nan müdürle müdire hanım geldi ufak çaplı bi toplantı yaptık duramadın demi 2 dk
AlcatrazZ sen benle ilgilenmediğinin farkında mısın .s.s
sonuçta kayserinin havasından suyundan içti olacak o kadar
nutellayı tepeleme 11 kaşık yedikten sonra ağlamayı başarabilirsen hakkattteennnn aşkk olsunnn mekaa bilişim yaaa...
tamam nan dur sana birini bulucaz sarı kafa...
nan müdürle müdire hanım geldi ufak çaplı bi toplantı yaptık duramadın demi 2 dk
allah razı olsun allah ne muradın varsa versin valla çok duygusallaştımmmm (( akşam olsa da ağlasam, müşterilerin yanında makyajım akıyo biliyon mu .s.s
Göz yaşı olmasın lütfen burun cekmede eklenince hiç hoş bir melodi olmuyor : s
Berbat bi espiri oldu ama yinede yapmak istiyorum yazdıktan sonra silmeye kıyamadım :/
hahah o yazıp silmeye erinip açıklamasını yazmaya üşenmemek bizde de var AlcatrazZ ile :honk: sen de bizdensin :torpu
Gerçekten yorucu bir iş
Hele birde alıntıda silinince platonik aşk yaşayıp acısını ceken liseli kadar caresiz hissediyorum kendimi : p
neden kimse benle ilgilenmiyo bugünnnn (((
nick konusu da çöp oldu zaten, bu kadar kolay olmasını beklememiştim .s.s
ayrıca o resimdeki candan erçetin !!!???...,
gidip nutellamı yesem iyi olacak sanırım ((
Lostum sen yalnız mı kaldın gel şefkatli kollarıma :cikolata
AlcatrazZ nickin hayırlı olsun güle güle tepe tepe kullan (
teşekkür ederim yakışmış mı
çare bizim işimiz... hatta sloganımız bile var
I don't çare diye... sen sıkma canını hallederiz.. Nickimin telif hakkı için yardım eder misin :dyg:
Özüne döndün çok yakışmış kuştüyüme :sirine
Para isteyeceksen kurus vermem
oyhh :dyg:
teşekkür ederim dostum :s80
tamam bana verme keroLayn a ver sen olmamı :honk:
Biri benden para isteyince cok mutsuz bi adam oluyorum
Hani eskiden meshur bi böbregi çalınıp buz dolu küvette uyanan adam vardı ya onun ruh hâline bürünüyorum :d
jason statham - crank ?
öyle karizmatiksen daha ne abicimmmm, Allah sevdiğimneee bağışlasın abiiicimmm Allaahhh dudddugunu altın etsinn abicimmm