Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

arzuhal nicki hakkında görüşleriniz nelerdir?

arzuhal olmuş mu hiç .s.s

• Kullanılan toplam oy
    10

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
sınav sorusu gibi olsa da başlık içeriğe odaklanın lütfen .s.s

şimdi sizce de böle bi zuhalımmmmmm moduna geçmiyo mu insan ( evet koçum benim'deki tonda söyleyeceksiniz) :honk:

bence alcatraz olsun, değiştirsin ya bu nick olmamış valla ya, forumdan çıkış yaparak uzaklaşasım geliyo .s.s üstüme ban atın ya bu ne böle .s.s

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777
hakikaten zuhalım gibi olmuş

dedim
sanki yabancı bi kuştüyü ile muhattab oluyormuşum hissine kapılıyorum olmamış bu abi yahu :s30

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
hakikaten zuhalım gibi olmuş

dedim
sanki yabancı bi kuştüyü ile muhattab oluyormuşum hissine kapılıyorum olmamış bu abi yahu :s30

işte bu ya bana böle şeylerle gelin :dyg:

hakkaten yabancı bi maddeye kanks dermiş gibi geliyo .s.s arkadaşlığımızı gözden geçirme hissiyatına kapılıyorum :torpu

AlcatrazZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    636
sınav sorusu gibi olsa da başlık içeriğe odaklanın lütfen .s.s

şimdi sizce de böle bi zuhalımmmmmm moduna geçmiyo mu insan ( evet koçum benim'deki tonda söyleyeceksiniz) :honk:

bence alcatraz olsun, değiştirsin ya bu nick olmamış valla ya, forumdan çıkış yaparak uzaklaşasım geliyo .s.s üstüme ban atın ya bu ne böle .s.s

snn şarap çanağına tükürüyüm e mi şıklara bak.
yarara mı açtın giydirmeye mi belli değil :D
neyse... ellerin dert görmesin tartın çatlar inşşşş :D
tamam nan bakıcaz dur :D

LiyA su alcatraz'la kerolayn'ı banlayın'da yer acılsın gözünü seviyim bu nasıl bi konudur yaa giydirmiş... anneme okutsam evlatlıktan red yer üstüne sütünü helal etmez üstüne reddi miras davası açar hak kazanır yani... bu ne la :s14

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855

snn şarap çanağına tükürüyüm e mi şıklara bak.
yarara mı açtın giydirmeye mi belli değil :D
neyse... ellerin dert görmesin tartın çatlar inşşşş :D
tamam nan bakıcaz dur :D

LiyA su alcatraz'la kerolayn'ı banlayın'da yer acılsın gözünü seviyim bu nasıl bi konudur yaa giydirmiş... anneme okutsam evlatlıktan red yer üstüne sütünü helal etmez üstüne reddi miras davası açar hak kazanır yani... bu ne la :s14

geyik konusu olm sana ne istediğimi koyarım şıklara :honk:
geyik yapmaya geldik sonuçta biraz da gülelim dedik ama senin şu mesajı okuyunca yıkıldım ya gülmekten asafdsgh :D:D:D

ama kanks ayıp değil mi bu yaptığın, tartımın günahı ne ? ben ona dünyanın parasını yatırdım, ekmek teknemin günahı ne :(((((((

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777
müşterilerimiz daima haklıdır zihniyetiyle yazıyorum
kesinlikle duygusallık yok kuştüyüm lostum haklı ya hu :D

yolda görsem tanımam seni :kiskis

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Şıklara katip arzuhalim yaz yare böyle türküsünüde eklemeni beklerdim kerolayn bu konu olmamış :D

Tamam sustum vurmayın :d

AlcatrazZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    636
addamsın liya yap yapabildiğin tüm kötü yorumları kendi kendinden iğrensin de aklı başına gelsin bi daha fikir almadan değiştirebilecek mi acaba .s.s

Kamuoyuna bilgiledirme...

Bi anlık tereddüt ile aldığım bu nick (alcatraz'ın dolu olması vesilesi ile) sonradan tartışmalara, magazinsel ve garip medya kanalları tarafından yoğun eleştirilere, makaralara neden olmuştur.

Oğlak burcuyum en belirgin özelliğim inat olmasıdır.
Birden bana çekici gelmeye başlayan nasıl hitap etmelerini umursamadan belki Arzuhal ile yola devam etme kararı alabiliriz. En nihayetinde karar sahibi babası benim ve telif hakkı şu an bende değil mi :s62

Saygı değer alcatraz fanlarına teşekkürü borç bilir, bilhassa yapılan her yorum değerlendirilip zamanın geldiğinde (belki-yada hiç bi zaman) yol-su-elektrik-doğalgaz-telefon olarak dönebilir.

Saygılar.

Arzuhal (Nam-ı diğer "Alcatraz")

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Şıklara katip arzuhalim yaz yare böyle türküsünüde eklemeni beklerdim kerolayn bu konu olmamış :D

valla hasta gelcek diye aceleye geldi .s.s kusura bakma valla geleydi yapardım

o zaman bu şarkı benden tüm bu nicki beğenmeyenlere gelsin :dyg:

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573

Kamuoyuna bilgiledirme...

Bi anlık tereddüt ile aldığım bu nick (alcatraz'ın dolu olması vesilesi ile) sonradan tartışmalara, magazinsel ve garip medya kanalları tarafından yoğun eleştirilere, makaralara neden olmuştur.

Oğlak burcuyum en belirgin özelliğim inat olmasıdır.
Birden bana çekici gelmeye başlayan nasıl hitap etmelerini umursamadan belki Arzuhal ile yola devam etme kararı alabiliriz. En nihayetinde karar sahibi babası benim ve telif hakkı şu an bende değil mi :s62

Saygı değer alcatraz fanlarına teşekkürü borç bilir, bilhassa yapılan her yorum değerlendirilip zamanın geldiğinde (belki-yada hiç bi zaman) yol-su-elektrik-doğalgaz-telefon olarak dönebilir.

Saygılar.

Arzuhal (Nam-ı diğer "Alcatraz")

Baskılar bizi yıldıramaz psikolojik şiddet uyguluyor aga :D

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

Abimsin elim kalksa taş olur :)
ama kuştüyümü döverim sen yerine :D

Arzuhal silkelende kendine gel dostum :D ben seni böyle tanımadım kabullenemiyorum

kero baştan sona tepeden tırnağa haklı
senin oğlak burcunu seveyim balık burcu olarak yıldırma çalışmaları yaptırma bana pm manyağı yaparım demedi deme :D

Üst Alt