Vay arkadas olaya bak biri abisim der oteki ben anlamam bilmem saf ayaklari ama demekki neymis en masum gorunenden korkacaksin Sok icerisindeyim
Emegine yuregine kalemine saglik Kolibandı adamsın
Gelsin sirdaki hikayemiz ^^
Kolibandı gerçekten ellerine sağlık yani bi ceoya yakışırdı zaten şaşırtmak
o değil de o sarışın çocuktan da ben bi atraksiyon bekliyordum ya .s.s yalnız iyi şaşırttın kod adı c benim bile aklıma gelmemişti yani :honk:
yapardım aslında öle şeyler de senarist müsaade etmedi ya .s.s neyse kamkim arkamdan yasımı tutsun artık :honk:
min öldü de mi, zaten sevdiğini en çok sevdiği öldürürmüş :honk:
ReyyAn 'dan efsane replik beklerdim: "ölümde rüzgar gibi, hep yanıbaşımda"
vayy arkadaşşş yaaa hikayede bile dünyalar başıma yıkılıyor nasıl bi kara bahttır
"alcatrazz'ın chevrolesi limana girdi" karanlıkta yanlış görmüşsündür Kolibandı abi o bisiklet filandır, ki o da kiralıktır. Komiser olduğuma bakma ruhum fakir benim :dyg: hakkatten süprüz sonlu olmuş ellerin beynin yüreğin dert görmesin abi
"milletin yagıyla mı uğraşcam" derken keroLayn ? fight club'a döndü anasını satayım insan yagından nitro-gliserin yapmadıgı kalmış bi bunun
ya bırak ya şunu şımartma iyice havalara girdi zaten :zipzip:zipzip
ReyyAn karakteri benim favori karakterlerimden biriydi aslında reyyanla cinayet saati diye ayrı bir öyku bile yazılır
Valla beģendiğinize yorumlarınıza bunlari yazarken keyifli sohbetlerinize sonsuz teşekkürler : )
@ReyyAn karakteri benim favori karakterlerimden biriydi aslında reyyanla cinayet saati diye ayrı bir öyku bile yazılır
Valla beģendiğinize yorumlarınıza bunlari yazarken keyifli sohbetlerinize sonsuz teşekkürler : )