Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ArtemiS'in Suç Dünyası

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019

Ayyy inanamıyorum LiyA öldürmüş en çok o ağlamıştı birde abişim abişim diye arkasından :hih
Arkamdan ne planlar yapılmış :y Ayrıca söylemiştim Ceo'dan şüphelendiğimi :hmm

Kolibandı çok güzel bir hikayeydi çok eğlendim ve keyif aldım kalemine yüreğine sağlık yeni hikayeleri merakla bekliyorum :thanks

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Aklım hep o kagıtta kalmıştı :hmm keroLayn büyüksün:honk: Ceo katil kim derken uluslar arası bir baronmuşsun herkes kendinden süphelendi:kiskis ama şooo sarışında vurulaydı yönetmen iyi olurdu kavusmak cennete kalırdı :D
Emegine , yüregine , hayalgücüne saglık Kolibandı süperdii yeni hikayelerini bekliyoruz:thanks

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
LaiLa teşekkur ederim aslında yeni karakterler ekleyip uzatabilirdim ama tadı kaçardı yeni bir hikayede kısmetse sende olursun : )
ArtemiS teşekkür ederim LiyA ne der bilemiyorum ama baştan sona iyi saklandı sanırım :D
Sezen teşekkür ederim : ) benim için yazmakta ayrı keyifti.

Ayrıca hikayenin son bölumu başta olmak üzere bir çok yeri telefonda yazdım o yüzden özellikle kelime hataları için kusuruma bakmayın dostlar : )

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
ama ben size dedim ben saksı değilim en çok benden şüpheleneceksiniz diye :honk:

bu finalde yaptığım psikolojik baskılar ne kadar etkili oldu bilmiyorum ama en başından beri her şeyin kerolaynın başının altından çıktığını anlamıştım zaten :honk:
evet çok polisiye kitap okudum.
evet glenn meade'i tek geçerim.
evet bu kadar yeter :honk:

şaka bi yana finale bayıldım aynı benim laflarım ya, bi game of thrones değildi belki ama artemisin suç dünyası da çok kanlı bitti :honk:

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
ama ben size dedim ben saksı değilim en çok benden şüpheleneceksiniz diye :honk:

bu finalde yaptığım psikolojik baskılar ne kadar etkili oldu bilmiyorum ama en başından beri her şeyin kerolaynın başının altından çıktığını anlamıştım zaten :honk:
evet çok polisiye kitap okudum.
evet glenn meade'i tek geçerim.
evet bu kadar yeter :honk:

şaka bi yana finale bayıldım aynı benim laflarım ya, bi game of thrones değildi belki ama artemisin suç dünyası da çok kanlı bitti :honk:

Kafamdaki final hiç degismedi ama aradaki olaylarda forumdaki geyik muhabbetlerinin çok etkisi oldu :D

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

önce yorumları okudum ben naptım neden bana öyle şeyler dediniz hemen okumam lazım

Alalhım sana geliyorum (nokta) içim bir hoş oldu ya hu Liya hikayeyi okumaya gider :u29

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Kolibandı gerçekten ellerine sağlık yani bi ceoya yakışırdı zaten şaşırtmak :p
o değil de o sarışın çocuktan da ben bi atraksiyon bekliyordum ya .s.s yalnız iyi şaşırttın kod adı c benim bile aklıma gelmemişti yani :honk:

Eevet oncelikle hikayedeki yerim için cok teşekkürler ;

Guzel bi son ama keroLayn ile bitmesi muhteşem olmuş AlcatrazZ içinde iyi son diyebilirim

Keşke hikaye sonunda keroLayn'ın elinde bomba pim'i olaydı abisinin gözüne baka baka çekeydi :D

Tekrar teşekkürler..

yapardım aslında öle şeyler de senarist müsaade etmedi ya .s.s neyse kamkim arkamdan yasımı tutsun artık :honk:
min öldü de mi, zaten sevdiğini en çok sevdiği öldürürmüş :honk:

AlcatrazZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    636
ReyyAn 'dan efsane replik beklerdim: "ölümde rüzgar gibi, hep yanıbaşımda" :D

vayy arkadaşşş yaaa hikayede bile dünyalar başıma yıkılıyor nasıl bi kara bahttır :D

"alcatrazz'ın chevrolesi limana girdi" karanlıkta yanlış görmüşsündür Kolibandı abi :D o bisiklet filandır, ki o da kiralıktır. Komiser olduğuma bakma ruhum fakir benim :dyg: hakkatten süprüz sonlu olmuş ellerin beynin yüreğin dert görmesin abi :D
"milletin yagıyla mı uğraşcam" derken keroLayn ? fight club'a döndü anasını satayım insan yagından nitro-gliserin yapmadıgı kalmış bi bunun :D

Sade

Desire becomes surrender, surrender becomes power.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    3,318
Çıktısını aldım evde okuyacam :s35:s35

AlcatrazZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    636
Üst Alt