Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ArtemiS'in Suç Dünyası

ReyyAn

Allah'ın hesabı çok çetin Olucak..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,177
Reyyan çok acımasız bir o kadarda romantik biriydi. Duygularını belli etmez, ne düşündüğünü ne hissettiğini kimse anlamazdı. Şiir yazacak kadar romantik, rakiplerini kılıç kullanarak yok edecek kadar merhametsizdi. Silah Reyyan’a göre değildi kılıç yoksa bıçak kullanırdı. Artemis’e döndü “senin için yazdığım şiiri okumamı ister misin

Vay arkadaş ne muallaktayım katil benim hepinizi kendi Mekan'ıma çekip kılıçlarıma peşkeş cekicem :D

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

Abiciğim okudum yorumlarımı en kısa zamanda yapacağım :)

biliyorsun ki büyük şok yaşadım kendimi toparlayayım :D

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Üstüne tanımıyorum. Nokta net

: ) Teşekkür ederim biraz fazla oldu : )

Reyyan çok acımasız bir o kadarda romantik biriydi. Duygularını belli etmez, ne düşündüğünü ne hissettiğini kimse anlamazdı. Şiir yazacak kadar romantik, rakiplerini kılıç kullanarak yok edecek kadar merhametsizdi. Silah Reyyan’a göre değildi kılıç yoksa bıçak kullanırdı. Artemis’e döndü “senin için yazdığım şiiri okumamı ister misin

Vay arkadaş ne muallaktayım katil benim hepinizi kendi Mekan'ıma çekip kılıçlarıma peşkeş cekicem :D

:D
Beğendin mi tarifi bu arada avatarın çok etkisi oldu belirteyim :D

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Üst Alt