Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Gri

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    15
İyi tatlı bir kız uzun zamandır tanıyorum :) . İnşallah hayatı boyunca hep yüzün güler :)

Anafiel

Merkabah'ın baş meleği
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    198
Foruma üye olduğum haftalar kendisini erkek sandığım bir üyeydi. Benimle canımlı, bitanemli konuşması tuhaf gelmişti bu nedenle. Daha sonra bir bayan olduğunu öğrendim. Ve gerçekten ince ve nadir bulunacak karaktere sahip olduğunu anladım.

Yanlış anlamadan dolayı üzgün olduğumu belirtmek isterim Artemis. :/

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Arada sürtüşmemiz oldu :D Özünde iyi bir insan :can ve yönetici...

Sentinus

'boşunaymış' dedirtmeyin be insana..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -894
forumun Sorumlusu tanışmadık daha ama adaletli ve onyargılı olmadığı kesin

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Canımındibisi ..

Forum denince aklıma gelen nadir kişilerden , işini hakkıyla ve eğlenerek eğlendirerek yapanlardan , ay pek bi hoşsohbettir herşeyin dışında kasmadan olduğu gibidir , orası burası oynamaz net hatundur fatom ! Çalışkan adminler çok çıkmaz bu alemde sayılılardandır o sebepten her daim , öpeledim ArtemiS :*

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Kendisi ağırdır eli maşalı dır :D ama çok cana yakın yardımsever aslında on numara bir insan bana göre...

BeyaZEJDeRHA

İyi ve sıcakkanlı Youtuber
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -9
Üye fotoğraflarında güzel yorum yapmıştı ve burdan Artemise teşekkürlerimi sunarım. Allah sevdiğine bagıslasın demesiyle mutlu oldum. Gerçi bugüne kadar nasip olmadı ama herşeyin hayırlısı :) Eninde sonunda bir gün olur. Hissettiğim ve tahmin ettiğim kadarıyla kendisi çok iyi bir insan ... :)

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019
Foruma üye olduğum haftalar kendisini erkek sandığım bir üyeydi. Benimle canımlı, bitanemli konuşması tuhaf gelmişti bu nedenle. Daha sonra bir bayan olduğunu öğrendim. Ve gerçekten ince ve nadir bulunacak karaktere sahip olduğunu anladım.

Yanlış anlamadan dolayı üzgün olduğumu belirtmek isterim Artemis. :/

Nickimden kaynaklı genelde erkek olduğum düşünülüyor o yüzden bu duruma alıştım :)
Böyle güzel düşünceler karşısında ne söyleyebileceğimi bilmiyorum çok teşekkür ederim canım iyi ki buradasın ve bizlere renk katıyorsun :f39:

Üst Alt