ArtemiS
Onursal Üye
-
-
-
- MFC Puanı
- 1,019
Bu konuyu ilk gördüğümde yazmamıştım sebebiyse:
Soğukkkkk :s49 havalı, ıyyyyy iticiiiiiii, yaş olarak ninem yaşında bir bayaaaaannn yönetici diye tanımıştım
Amma ve lakin
:ceycey
beni yakından tanıyanlar bilir sıkı takipciyimdir :s5
uzaktan uzaktannnnn onu da diğer üyeler gibi göz hapsine almıştım
Tabisi zamanla onu çözdüm o buzlar eridi Kahramanmaraşın Yaşar ustasının dondurması gibi bi fıstık ortaya çıktı :cikolata
Paylaşımcı, yardım sever, kişiye ve duruma göre boy boy kapak koleksiyonu olan yetkili ve de etkili arkadaşımızdır :kiskis
Forumda güven duyulacak ender insanlardan birisidir.
Kolay güvenmem hatta hiç kimseye güvenmem ama ArtemiS forumda ki duruşu ile baştacı :gulumse
Bazı noktalarda genel yapı itibari ile soğuk ve kuralcı olduğum doğrudur şimdi inkar edersem taş olurum ;d
İticimiyimdir hiç bilemedim ama havam yerindedir gösterişi sevmem girdiğim ortamda güler yüzüm ve samimiyetimle zaten dikkatleri toplarım çıtır değilim belki ama gencim daha ya
Gözlem yeteneğine en çok hayran olduğum kişisin kuzum sonunda kendimi doğru ifade edebildim ve aradaki soğukluk hakiki maraş dondurması gibi tat verdi ;d
Bana kim nasıl yaklaşırsa öyle yaklaşırım fazlası vardır ama eksiği yoktur gelenin ;d Birinden haz etmiyorsam da ağzıyla kuş tutsa da nafiledir. Kapak koleksiyonlarımdan 3 alana 1 bedava kampanyası falan şaapcam az kaldı
Güven söz konusu ise bir çok insan benim gözümde bu barajı geçememiştir.
Ama güvendiklerim arasında yer aldığını bilmeni isterim.Samimiyetin,güler yüzün ve en önemlisi etrafa saçtığın neşen yüzünden eksik olmasın canım benim ve çokça sevildiğini de eklemek isterim :kalp: :can