Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Alaska

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
seninki güzel GüLeNDaM en azından türkce de şu büyük kücük harflerini yaslıları düsünerek yapsanız birde :D bir büyük bir kücük 2 büyük bir kücük dur sıramı şaşırdım yine :p

Sakil

Nothing is certain but the unforeseen.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    747
Böyle buzlar kraliçesi gibi durur ama hiç alakası yok böyle sıcacık sempatik tatlı bir şey.
Kendisine olan saygım sonsuz. Benim için bir kız kardeş bir abla...
Suana kadar kimseye bir saygısızlık ne de bir hakaret gördüm hep o kende ait olan o görünmez çizgisini korudu.
Zaten bir tanecik olduğunu biliyor :p

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
Ya benim co adminim yaa . Bi aralar avatar değiştirme sıklığım vardı . Yazardım Güzeller güzeli co adminim bana şu avatarı yapar mısınız diye . Hiç bu zamana kadar da kırmadı .

Hatta bir ara biz güzel güzel konuşurken , bi anda konuşmamız kesilmişti.
Sonra çok iyi hatırlıyorum üstteki üye ile aran nasıla ben , aramız bozuktu ama yavaştan topladık demiştim. Oda hemen bana özel mesaj atmıştı ben sana küsmedim , sen bana birşeyden dolayı küsmüşmüydün diye. Bende yooo demiştim . Konuşmadık felan bir ara bende bir lafıma alındın felan sandın demiştim. O da hayır öyle birşey yok demişti. Sonra kaldığımız yerden devam etmiştik.

Co adminlerin gözdesi , gözdesiiiiiiii .

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Böyle buzlar kraliçesi gibi durur ama hiç alakası yok böyle sıcacık sempatik tatlı bir şey.
Kendisine olan saygım sonsuz. Benim için bir kız kardeş bir abla...
Suana kadar kimseye bir saygısızlık ne de bir hakaret gördüm hep o kende ait olan o görünmez çizgisini korudu.
Zaten bir tanecik olduğunu biliyor :p

Yaa :s7:
bu kızı yerim ben
sende benim canımsın kardesimsin.
iyi ki varsın iyi kı tanımısım :kalpliopen

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Ya benim co adminim yaa . Bi aralar avatar değiştirme sıklığım vardı . Yazardım Güzeller güzeli co adminim bana şu avatarı yapar mısınız diye . Hiç bu zamana kadar da kırmadı .

Hatta bir ara biz güzel güzel konuşurken , bi anda konuşmamız kesilmişti.
Sonra çok iyi hatırlıyorum üstteki üye ile aran nasıla ben , aramız bozuktu ama yavaştan topladık demiştim. Oda hemen bana özel mesaj atmıştı ben sana küsmedim , sen bana birşeyden dolayı küsmüşmüydün diye. Bende yooo demiştim . Konuşmadık felan bir ara bende bir lafıma alındın felan sandın demiştim. O da hayır öyle birşey yok demişti. Sonra kaldığımız yerden devam etmiştik.

Co adminlerin gözdesi , gözdesiiiiiiii .

Hahaha tesekürler.

Sakil

Nothing is certain but the unforeseen.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    747
Baya burayı boşlamışım olmadı bu..
Arkadaşlık önemlidir çünkü kolay kazanılıp,kolay kaybedilir.
İyıki seninle tanıştım.
Her zaman karşındakini düşünen esprili düşünceli en önemlisi kalbi gibi kendisi de güzel olan biri.

Buraya ara ara uğramayı seviyorum :)

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Baya burayı boşlamışım olmadı bu..
Arkadaşlık önemlidir çünkü kolay kazanılıp,kolay kaybedilir.
İyıki seninle tanıştım.
Her zaman karşındakini düşünen esprili düşünceli en önemlisi kalbi gibi kendisi de güzel olan biri.

Buraya ara ara uğramayı seviyorum :)

:s64: Daha yeni görüyorum bunu ben
oyy kuzum benim.
düşüncelerini ve o güzel kalbinden öperim senin ben.
:f29:

Zeynep

Asi ve Mavi
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    203
Alaska Saygılı, cana yakın, duygusal tanıdıkça çok sevdigim ve iyiki tanımışım dediğim biridir. :a66:

SeRDaR

İnsanın kullandığı ilk alet, başka bir insandır...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Duruşu çok asil bir arkadaş. Birebir konuşmadık henüz, ama neşesinide, ciddiyetinide cümleleriyle gösterebiliyor. Azcık sert sanki :p :)

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,931
Tam bir hanım hanımcık kız güzel paylaşımları olan cana yakin sevimli biri dost canlısı güzel Alaskam :a66:

Üst Alt