Herkes gülen adam diye okuyor değişmek istemedim böyle bir şeye karar verdim belki farkederler dedim ama nerdeseninki güzel GüLeNDaM en azından türkce de şu büyük kücük harflerini yaslıları düsünerek yapsanız birde bir büyük bir kücük 2 büyük bir kücük dur sıramı şaşırdım yine
Böyle buzlar kraliçesi gibi durur ama hiç alakası yok böyle sıcacık sempatik tatlı bir şey.
Kendisine olan saygım sonsuz. Benim için bir kız kardeş bir abla...
Suana kadar kimseye bir saygısızlık ne de bir hakaret gördüm hep o kende ait olan o görünmez çizgisini korudu.
Zaten bir tanecik olduğunu biliyor
Yaa :s7:
bu kızı yerim ben
sende benim canımsın kardesimsin.
iyi ki varsın iyi kı tanımısım :kalpliopen
Ya benim co adminim yaa . Bi aralar avatar değiştirme sıklığım vardı . Yazardım Güzeller güzeli co adminim bana şu avatarı yapar mısınız diye . Hiç bu zamana kadar da kırmadı .
Hatta bir ara biz güzel güzel konuşurken , bi anda konuşmamız kesilmişti.
Sonra çok iyi hatırlıyorum üstteki üye ile aran nasıla ben , aramız bozuktu ama yavaştan topladık demiştim. Oda hemen bana özel mesaj atmıştı ben sana küsmedim , sen bana birşeyden dolayı küsmüşmüydün diye. Bende yooo demiştim . Konuşmadık felan bir ara bende bir lafıma alındın felan sandın demiştim. O da hayır öyle birşey yok demişti. Sonra kaldığımız yerden devam etmiştik.
Co adminlerin gözdesi , gözdesiiiiiiii .
Hem utandım hem şımardım :f29: sen bir denesin demiş miydim dediysemde bir daha diyorum
Baya burayı boşlamışım olmadı bu..
Arkadaşlık önemlidir çünkü kolay kazanılıp,kolay kaybedilir.
İyıki seninle tanıştım.
Her zaman karşındakini düşünen esprili düşünceli en önemlisi kalbi gibi kendisi de güzel olan biri.
Buraya ara ara uğramayı seviyorum