Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Alaska

BoluBeyi

Hepinizin Canı Cennete ..!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,437
erkekler erkek resmi koyar aLbayım.

BoluBeyi

Hepinizin Canı Cennete ..!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,437
evet koyuyorlar sitemim onlara zaten. Erkek adam erkek resmi koymalı.

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
hemşom toprağım olur kendileri... :)

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,543
Sözümu dinleyip herzaman saygısını koruyan, kolay kolay kimseyle tartışmaya girmeyen çooook sevdiğim küçüğüm. Bazen kızdırıyor ama olsun iyi biridir o.:)

BeyaZEJDeRHA

İyi ve sıcakkanlı Youtuber
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -9
İçerde manyağı benim gibi :D Kendisi iyi biri tahminimce :)
VesseLam Erkek adam erkek resmi koymalı diyorsun da bence özgürlük olmalı :) Herkes istediği insanı koyabilir bence :) Tabi buda seviyeli resim koymak şartı ile ! :)

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
İçerde manyağı benim gibi :D Kendisi iyi biri tahminimce :)
VesseLam Erkek adam erkek resmi koymalı diyorsun da bence özgürlük olmalı :) Herkes istediği insanı koyabilir bence :) Tabi buda seviyeli resim koymak şartı ile ! :)

Sonunda öğrendi ya Melek :D
Ayy çabuk gelse pazartesi keşke.
Bu arada teşekkür ederim düşünceniz içinde.

LaiLa

Az İnsan.. Çok Huzur.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    368
Hanımefendi kişiliği ve samimiyeti yeter :) Çok seviliyorsun bebeğim :* :* :* tocaman tocaman öpüyorum seni.. İyi ki varsın..

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Her gördüğümde sözel yoğunluklu eğitim almamış olsam bile :sigara Recaizade Mahmud Ekrem'in Araba Sevdası romanını aklıma getirir :sigara İlk Realist romanımız kabul edilir ki ne derece doğru açıp okumadığım için bilemeyecem :sigara

Kişilik olarak yaptığım gözlemlere gelecek olursak, düzenli, temiz ve hayatı programlı yaşayan, girişken olmayan ancak elindeki imkanları da en iyi şekilde yönetebilen bir insan profili çağrışıyor beynimde :sigara

Üst Alt