Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Realist = Şuan forumda en eski tanıdıklarımdan galiba. O zamanda çalışkandı, şimdi de öyle. Hoşsohbetli ve cana yakın. Ne diyeyim başka :s52
Bezelye = İlk zamanlarını hatırlıyorum. Yorumlarını en beğendiğim üyelerden -hala daha-. Ve unutmadan sayesinde Bezelyenin faydalarını öğrendiğimiz üye.. :ihim
Hifa = Pembedaşım. Pembe bir insana bu kadar yakışmadı -tabi benden sonra - Şeker mi şeker tadında, tatlı, sevimli ve minnak :ask
StigmatA - Cem abimiz iyi bir insan ya. Böyle sade bir havası var ama aynı zamanda baya eğlenceli. Pekte yazmadığı için tanımıyorum tabi.
Peri - hiç tanımıyorum
Sade - Benim kız biraderimin kankası. Benimde ablam oluyor galiba dolaylı olarak.
StyLe : forumun ağabeyi canı bu ara fazla yazmıyor gözümden kaçmadı değil LiyA : candır forumun birtanesidir, forumun olmassa olmazıdır.
[USER=36470]Thundeers[/USER][/USER]: tanımıyorum.
StyLe : forumun ağabeyi canı bu ara fazla yazmıyor gözümden kaçmadı değil LiyA : candır forumun birtanesidir, forumun olmassa olmazıdır.
[USER=36470]Thundeers[/USER][/USER]: tanımıyorum.
Rapunzel : çok tanımıyorum ama sıcak kanlı biri. BuKa : canım benim o cadıdır madıdır ama iyidir çok şekerdir. Realist : kendisi forumun en sempatik üyesidir. Sevildiğini bilsin. EsiLaSezenVesseLam
@EsiLa Arada bir uğruyor foruma :sigara Eğlenceli bir mizacı var gibi geliyor :sigara Sezen Neşesi bol olsun :sigara VesseLam İyi çıkış yaptı :sigara Bide şu L ler büyük olmasa ArtemiS, Lincoln, MissOwl