Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@monte kristo - Hiç tanımıyorum. Ama cap canlı bir insan olduğu belli. -Heroine - O biliyor yoruma gerek bile yok. Bezelye - Onunla bir ülke fethedicez ve diktatör olarak yönetimi eline alacak. Bende yancısı olacam. ArtemiSStyLeNaZzZ
ArtemiS : nickini her zaman yanlış telaffuz ettiğim insan ) artık böyle kalır bende) StyLe : keyifli eglenceli bir büyügümüz mutluyuz onla NaZzZ : o bende cok ayrı apayrı bişey buraya geliş sebebim EylülDeniZzZLaiLa
ArtemiS : nickini her zaman yanlış telaffuz ettiğim insan ) artık böyle kalır bende) StyLe : keyifli eglenceli bir büyügümüz mutluyuz onla NaZzZ : o bende cok ayrı apayrı bişey buraya geliş sebebim EylülDeniZzZLaiLa
sensizlikmis nickimi yanlış yazıyor :no Tianhe avatarı ateş :u21 yakıyor :kiskis StigmatA arada bir görünüyor sonra bi bakıyorsunuz kaybolmuş öyle işte
Hım , Medusa ve NaZzZ benimle inatlaşmamak gerektiğini anladıkları için seviyorum kendilerini , cici kızlar StyLe Şu ana kadar hiç bir saygısızlığını veya kötü bir davranışını görmedim. İyi bir insan . LiyARealist.StigmatA