Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

3 Boyutlu Resimleri Görebiliyor musunuz?

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,553
He domates söğüş :p

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
Herkül dede elma mı gizlenmiş :D
İlk bakışta hiçbir şey göremedim konunun başından itibaren baktım tüm resimlere önce uydurduğunuzu düşündüm :D
Bakalım görebiliyor muyum? :D

Benim zaten iddiam yok sizin nesil bu işin kurdu olmuş :f25:
Bir de şey diyecem resim üzerinde bulunan nesne gösterilse daha güzel olmaz mı mesela ben çoğunu bulamadım :s92: ve nerede olduklarını merak ediyorum :s39: Hatta Herkül dede de görsün bu önerimi :)

Hayır, Cem bulmuş Ay Yıldız var yani kırmızı ile birlikte Türk bayrağı diyebiliriz.

Evet ortaokul lise çağlarında bu tür şeyler çok yayınlanırdı, bende babamdan nasıl bakılması gerektiğini öğrendikten sonra hiç kaçırmadan tüm resimlerde ne olduğunu görebiliyorum.

StigmatA nasıl bakılacağını söylemiş, resmin tam ortasına gözlerini merkeze getirip bakmaya başla, sonra hafifçe 1-2 mm gözlerini resimden dışarıya (sağa-sola) doğru kaydır. Eğer gerçekten görmek isteyerek bakarsan Mutlaka göreceksin.

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,553
Hey gidi yeni nesil :p

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Hayır, Cem bulmuş Ay Yıldız var yani kırmızı ile birlikte Türk bayrağı diyebiliriz.

Evet ortaokul lise çağlarında bu tür şeyler çok yayınlanırdı, bende babamdan nasıl bakılması gerektiğini öğrendikten sonra hiç kaçırmadan tüm resimlerde ne olduğunu görebiliyorum.

StigmatA nasıl bakılacağını söylemiş, resmin tam ortasına gözlerini merkeze getirip bakmaya başla, sonra hafifçe 1-2 mm gözlerini resimden dışarıya (sağa-sola) doğru kaydır. Eğer gerçekten görmek isteyerek bakarsan Mutlaka göreceksin.

:D:D

Peki :D
Bu da eğer uslu bir çocuk olursan bir gün sirinlerin görebilirsin gibi bir şey oldu :D
Neyse deneyeyim biraz daha :D Mutlaka görürüm :D

Üst Alt