Yoğurt Bar tarifi
400 gr yoğurt
2 yemek kaşığı bal
1 yemek kaşığı Hindistan cevizi
½ su bardağı böğürtlen
½ su bardağı vişne
2 yemek kaşığı Antep fıstığı
Yoğurt ve balı bir kapta güzelce karıştırın. Yoğurt-bal karışımını pişirme kağıdı serdiğiniz kelepçeli yuvarlak bir kaba yayın.
Üzerine meyveleri, Hindistan cevizini ve iri parçalanmış Antep fıstıklarını serpin. Karışımı en az 5 saat dondurucuda bekletin.
Yeterince dondurduktan sonra keskin bir bıçak yardımıyla üçgen şeklinde kesin ve bekletmeden afiyetle tüketin.
400 gr yoğurt
2 yemek kaşığı bal
1 yemek kaşığı Hindistan cevizi
½ su bardağı böğürtlen
½ su bardağı vişne
2 yemek kaşığı Antep fıstığı
Yoğurt ve balı bir kapta güzelce karıştırın. Yoğurt-bal karışımını pişirme kağıdı serdiğiniz kelepçeli yuvarlak bir kaba yayın.
Üzerine meyveleri, Hindistan cevizini ve iri parçalanmış Antep fıstıklarını serpin. Karışımı en az 5 saat dondurucuda bekletin.
Yeterince dondurduktan sonra keskin bir bıçak yardımıyla üçgen şeklinde kesin ve bekletmeden afiyetle tüketin.