Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Tasarımı Nasıl Buldunuz?

Yeni Tasarımı Nasıl Buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Charismax

?
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    1,870
hocam emeklerine sağlık bende geliştiriciyim sitem var üye oluş amaçımı söyledim gerçi ama anlamadınız siz. teşekkür için üye oldum.
yalnız mobilde online butonu var satır atlatılmış sanırım macrosta masa üstü iyide mobilde yazı üstüne geliyor . onun haricinde temanızın posbiti iyi o hoşuma gitti.. zaten tasarım olarak bakılırsa tamanız defaulttan özelleştirme . sıfırdan yapım değil.. ama iyi derlemişsiniz default hissini vermiyor güzel olmuş.
galiba yeni geçtiniz .

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,877
hocam emeklerine sağlık bende geliştiriciyim sitem var üye oluş amaçımı söyledim gerçi ama anlamadınız siz. teşekkür için üye oldum.
yalnız mobilde online butonu var satır atlatılmış sanırım macrosta masa üstü iyide mobilde yazı üstüne geliyor . onun haricinde temanızın posbiti iyi o hoşuma gitti.. zaten tasarım olarak bakılırsa tamanız defaulttan özelleştirme . sıfırdan yapım değil.. ama iyi derlemişsiniz default hissini vermiyor güzel olmuş.
galiba yeni geçtiniz .

Mevcut sizin görmüş olduğunuz temada şuan geliştirme yapmıyorum. Geçici olarak duruyor. Arkaplan da yeni bir tema geliştirmesi yapıyorum aktif edildiğinde tekrar yorum yaparsanız sevinirim.

---

Şuanki konu eski bir tasarım için açılan bir konu olduğundan yorum yapmak çok doğru olmaz. Bu yüzden konu kapatılmış olup yeni tasarım ile ilgili bilgilendirme yapıldığında tekrardan böyle bir konu açılacaktır.

İyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt