Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yazdıklarım, limanımdaki adama ithafen.

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
tumblr_n1kscjy6GN1rip8xdo1_500.jpg

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
tumblr_msd6vvBvOb1rtk94so1_500.jpg

+İyi misin sen niye kalbini tutuyorsun?

-Kalp ritmimde bozukluk oluyor benim sık sık. Öyle bi acıdı işte.

+Benimde.

-Sen de mi kalp hastasısın?

+Hayır seni görünce oluyor.

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
tumblr_ls0myxfnye1qmo9n2o1_500.jpg

Bazen o adama öyle çok alışmış bulursun ki kendini; o yokken hiçbir zaman tam olamamaktan korkarsın. Sendeki eksik parçanın o olmasından.

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Şehrime gel çocuk gel ki sokaklarım şenlensin.

Bomontinin hatırına bir tebessümünü çok görme bana.
Bir Pazartesi sabahı çık gel.
Sen gel ben tüm insanlığı karşıma alıp seveyim sevdireyim Pazartesileri..

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Ulaşınca herkes sever seni
ben ulaşamayınca da sevdim
yıldız tozu gibiyken sen
ya da kaf dağı çiçeği
olsun dedim ne yapayım
yatıp en erken uykulara
rüyalarımda göreyim diye
karıştırıp varlığını yokluğuna
yokken de varmışsın gibi sevdim..

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Benim onu sevmemin nasıl bir mucize olduğunu bilmiyor. Belki de sıradan ve vasıfsız bir şey gibi görüyor bunu. O da haklı. Neredeyse tanıyan herkes sevmiş onu. Farklı boyutlarda elbet. Ama bir şekilde sevmiş.
Zaten onu birazcık tanıyan birinin kayıtsız kalması sıradan biri gibi davranması mümkün değil. Fakat ben ne yapabilirim? Anlatamıyorum. Anlatamamamın sıkıntısı içimdeki telaşı kat be kat artırıyor..
Seni en çok ben seviyorum desem en başka ben seviyorum ve en başta herkesten çok en çok en.. Ne en?
İçimden geçenleri bilse koşup boynuma sarılır. Oysa sadece anlatabildiğim kadarını biliyor. Anlatabildiğim kadarını.. Anlatabildiğim kadarıyla ne yapılabilir? Birer çay içilebilir belki.

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
tumblr_n4lmq9THLs1sg7fbdo1_500.jpg

Sabah gözlerini açtığında ilk gördüğün kişi olmak istiyorum.Kokunla uyuyup kokunla uyanmakseni sabah öpücüğümle kaldırmak istiyorum mesela.Kahvaltını ben hazırlayıp gazeteni ben vermek istiyorum eline.
Kahvelerimizi karşılıklı içip her sabah bana yeniden aşık olmanı istiyorum. İşe gitmeden önce kravatını ben bağlayıp seni uzun uzun öpen kadın ben olayım istiyorum.
Senin eve dönüşünü sabırsızlıkla bekleyip senin için süslenen kadın olmak istiyorum. Sen eve geldiğinde çocuk gibi sevinip oyunlar oynayalım istiyorum seninle.
Günün tüm yorgunluğunu bana sarılarak at üzerinden istiyorum. Dizlerime yatırıp uzun uzun seyretmek istiyorum seni her şeyden kıskanır gibi.
Geceyi seninle seveyim istiyorum.Sana sımsıkı sarılarak kokunu içime çekerek huzurla uykuya dalmak istiyorum.
Sen sen sadece bana ait ol istiyorum.
Hep benim kal hiç gitme istiyorum.

Üst Alt