• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Xenforo'ya geçtik peki neler oldu bu süreçte?

Pisadam

Administrator
MFC Puanı
21,247
Forum olarak vBulletin sisteminden Xenforo sistemine geçeli yaklaşık 2,5 ay oldu.. Peki neler oldu bu sürede?

Google bizi çok sevdi : ) vBulletin de iken arama sıralamalarında son zamanlarda hep kaybolmuştuk.
Bu süreçte forum olarak sıralamalarda artık 1.sayfa ve bazende İLK SIRADA'yız.
Artık konularımız google'da daha hızlı indexlenmektedir.

Zamanla çok daha pozitif geri dönüşümler alacağımıza inanıyorum.

Biz geçtikten sonra yavaş yavaş bazı forumların daha xenforo'ya geçişini gözlemlemekteyim.
Ne dedik? Bir gün herkes artık vBulletin'in kendilerine yetersiz geleceğini görecektir; ama bugün ama yarın ama x yıl sonra mutlaka xenforo'ya geçeceklerdir. Nitekim bunun örneklerini de görüyoruz.

Peki forum içinde üyeler nezdinde durum nasıl? Alışabildiniz mi aradaşlar xenforo'ya? Bir sorun bir sıkıntı yaşayanınız var mı? Birazda sizin gözlemlerinizi merak ediyorum. Artı ve eksiler sizlerin gözünde neler?

@Sindy @Liva @Hera @Düş Bozumu @Herkül @saphira @Deniz_ @Pozitivizm @ReiS @Abdulkadir Özkan @StigmatA @mak res @Painfully @Rapunzel @Gece @HeavenLy y @yilmazvolkan @HUNTER47
@AkifKrks @nedim972 @Bezelye @Revenge @LeGoLaS @Anka @Beste @maskadam @Tupac
@nesimsek @MaskedGirL @MeLankoLi @Tabutt ve diğer arkadaşlar...

Son düzenleme:
@Pisadam, mesajında etiketleme çalışmıyor galiba . Hiç bir isim etiketlenmemiş gözüküyor.

Forum olarak vBulletin sisteminden Xenforo sistemine geçeli yaklaşık 2,5 ay oldu.. Peki neler oldu bu sürede?

Google bizi çok sevdi : ) vBulletin de iken arama sıralamalarında son zamanlarda hep kaybolmuştuk.
Bu süreçte forum olarak sıralamalarda artık 1.sayfa ve bazende İLK SIRADA'yız.
Artık konularımız google'da daha hızlı indexlenmektedir.

Zamanla çok daha pozitif geri dönüşümler alacağımıza inanıyorum.

Biz geçtikten sonra yavaş yavaş bazı forumların daha xenforo'ya geçişini gözlemlemekteyim.
Ne dedik? Bir gün herkes artık vBulletin'in kendilerine yetersiz geleceğini görecektir; ama bugün ama yarın ama x yıl sonra mutlaka xenforo'ya geçeceklerdir. Nitekim bunun örneklerini de görüyoruz.

Peki forum içinde üyeler nezdinde durum nasıl? Alışabildiniz mi aradaşlar xenforo'ya? Bir sorun bir sıkıntı yaşayanınız var mı? Birazda sizin gözlemlerinizi merak ediyorum. Artı ve eksiler sizlerin gözünde neler?

@Sindy @Liva @Hera @Düş Bozumu @Herkül @saphira @Deniz_ @Pozitivizm @ReiS @Abdulkadir Özkan @StigmatA @mak res @Painfully @Rapunzel @Gece @HeavenLy y @yilmazvolkan @HUNTER47
@AkifKrks @nedim972 @Bezelye @Revenge @LeGoLaS @Anka @Beste @maskadam @Tupac
@nesimsek @MaskedGirL @MeLankoLi @Tabutt ve diğer arkadaşlar...

Pisadam özlediğimiz sisteme kavuştuk sonunda 2 yıldır kafanı şişirmemiz lazımmış meğer:D bir çok şey bu sistemde daha kolay daha basit vbulletinde acılar çekiyorduk :D emeğin/emeklerin için teşekkürler reis.

Telefonda kullanımı çok zor ama buranın
Başka yerde de kullanıyorum aynı formatı daha kolay geliyor.

Geri