Pisadam
Administrator
Forum olarak vBulletin sisteminden Xenforo sistemine geçeli yaklaşık 2,5 ay oldu.. Peki neler oldu bu sürede?
Google bizi çok sevdi : ) vBulletin de iken arama sıralamalarında son zamanlarda hep kaybolmuştuk.
Bu süreçte forum olarak sıralamalarda artık 1.sayfa ve bazende İLK SIRADA'yız.
Artık konularımız google'da daha hızlı indexlenmektedir.
Zamanla çok daha pozitif geri dönüşümler alacağımıza inanıyorum.
Biz geçtikten sonra yavaş yavaş bazı forumların daha xenforo'ya geçişini gözlemlemekteyim.
Ne dedik? Bir gün herkes artık vBulletin'in kendilerine yetersiz geleceğini görecektir; ama bugün ama yarın ama x yıl sonra mutlaka xenforo'ya geçeceklerdir. Nitekim bunun örneklerini de görüyoruz.
Peki forum içinde üyeler nezdinde durum nasıl? Alışabildiniz mi aradaşlar xenforo'ya? Bir sorun bir sıkıntı yaşayanınız var mı? Birazda sizin gözlemlerinizi merak ediyorum. Artı ve eksiler sizlerin gözünde neler?
@Sindy @Liva @Hera @Düş Bozumu @Herkül @saphira @Deniz_ @Pozitivizm @ReiS @Abdulkadir Özkan @StigmatA @mak res @Painfully @Rapunzel @Gece @HeavenLy y @yilmazvolkan @HUNTER47
@AkifKrks @nedim972 @Bezelye @Revenge @LeGoLaS @Anka @Beste @maskadam @Tupac
@nesimsek @MaskedGirL @MeLankoLi @Tabutt ve diğer arkadaşlar...
Google bizi çok sevdi : ) vBulletin de iken arama sıralamalarında son zamanlarda hep kaybolmuştuk.
Bu süreçte forum olarak sıralamalarda artık 1.sayfa ve bazende İLK SIRADA'yız.
Artık konularımız google'da daha hızlı indexlenmektedir.
Zamanla çok daha pozitif geri dönüşümler alacağımıza inanıyorum.
Biz geçtikten sonra yavaş yavaş bazı forumların daha xenforo'ya geçişini gözlemlemekteyim.
Ne dedik? Bir gün herkes artık vBulletin'in kendilerine yetersiz geleceğini görecektir; ama bugün ama yarın ama x yıl sonra mutlaka xenforo'ya geçeceklerdir. Nitekim bunun örneklerini de görüyoruz.
Peki forum içinde üyeler nezdinde durum nasıl? Alışabildiniz mi aradaşlar xenforo'ya? Bir sorun bir sıkıntı yaşayanınız var mı? Birazda sizin gözlemlerinizi merak ediyorum. Artı ve eksiler sizlerin gözünde neler?
@Sindy @Liva @Hera @Düş Bozumu @Herkül @saphira @Deniz_ @Pozitivizm @ReiS @Abdulkadir Özkan @StigmatA @mak res @Painfully @Rapunzel @Gece @HeavenLy y @yilmazvolkan @HUNTER47
@AkifKrks @nedim972 @Bezelye @Revenge @LeGoLaS @Anka @Beste @maskadam @Tupac
@nesimsek @MaskedGirL @MeLankoLi @Tabutt ve diğer arkadaşlar...
Son düzenleme: