Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

vBSeo out, DBSeo In!

hzmhzm

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
vbulten bilmiyorum kendi forum sitemde mybb kullanıyorum ama vbultene geçmek istiyordum... bilgilendirici bir yazı olmuş teşekkürler

OBERON

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
@Pisadam tam olarak farkları nedir hocam bu aralar seoya bende merak saldım da çok ilginç geldi konu ve ilk defa duymuş db seoyu şuanda kullanılmakta galiba doğru mudur.

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,987
@Pisadam tam olarak farkları nedir hocam bu aralar seoya bende merak saldım da çok ilginç geldi konu ve ilk defa duymuş db seoyu şuanda kullanılmakta galiba doğru mudur.

Aralarinda çok fazla fark var hangisini sayabilirim ki ilk çıktığı günlerde aralarındaki farkları yazmıştım Türkiye'de ilk kullanan ve test eden kişilerden biri olarak. Onu bulabilirsem yeni güncellemeleri de ekleme yapıp buradan paylaşırım.

Ama DBSeo kullanılacaksa lisanslı kullanılmalı. Çünkü sürekli yeni bir güncelleme geliyor.

Şuan forumun son güncellemesinde vBSeo'yu aktif ettim DBSeo lisansı bittiği için. Lisans problemini çözdükten sonra tekrar DBSeo'yu aktif ederim.

vBSeo mu DBSeo mu diye merak ediyorsan kesinlikle de DBSeo :)

OBERON

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Aralarinda çok fazla fark var hangisini sayabilirim ki ilk çıktığı günlerde aralarındaki farkları yazmıştım Türkiye'de ilk kullanan ve test eden kişilerden biri olarak. Onu bulabilirsem yeni güncellemeleri de ekleme yapıp buradan paylaşırım.

Ama DBSeo kullanılacaksa lisanslı kullanılmalı. Çünkü sürekli yeni bir güncelleme geliyor.

Şuan forumun son güncellemesinde vBSeo'yu aktif ettim DBSeo lisansı bittiği için. Lisans problemini çözdükten sonra tekrar DBSeo'yu aktif ederim.

vBSeo mu DBSeo mu diye merak ediyorsan kesinlikle de DBSeo :)

Teşekkür ederim hocam ayrıntılı açıklamaların için geçmişte. Vbulletin seo kullanıcı olarak merak uyandırdı açıklamaların bende güzelde galiba .Bunun wordpress icin kullanımıda mevcut mudur acaba db seonun.

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,987

Teşekkür ederim hocam ayrıntılı açıklamaların için geçmişte. Vbulletin seo kullanıcı olarak merak uyandırdı açıklamaların bende güzelde galiba .Bunun wordpress icin kullanımıda mevcut mudur acaba db seonun.

Hayır DBSeo sadece vBulletin içindir.

Wordpress'in seo sorunu yok mesela.

All-In-One SEO pack işini fazlasıyla görecektir. Alternatif olarak da Yoast Seo ama tercihim her zaman AIO dur :)

OBERON

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Teşekkürler hocam bilgiler için çokca faydalı oldu :)

Üst Alt