Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Üsttekinin Sevdiği Üyeyi Tahmin Et ?

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310

RuHuMDaKiöKüZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,400
@Şüheda sen illa ki herkesi başka seversin buna kefilim. ben "mız, miz" derken kendimi kastetmiştim. ama sevecek şey çok, yeter ki görmek istesin insan di mi ;)
ama şuna güldüm. "senin de sempatik nickini" bu şu mu demek? harbiden hiç bi halt bulamadım da neyse, nickin deyim de dışlanmış hissetme :D

Şüheda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7,280
@Şüheda sen illa ki herkesi başka seversin buna kefilim. ben "mız, miz" derken kendimi kastetmiştim. ama sevecek şey çok, yeter ki görmek istesin insan di mi ;)
ama şuna güldüm. "senin de sempatik nickini" bu şu mu demek? harbiden hiç bi halt bulamadım da neyse, nickin deyim de dışlanmış hissetme :D
İlk nickin dikkatimi çekmişti, tanıdıkça daha çok seveceğim hissediyorum. :))

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Yok o seni sevdi metak etme.. o sevdiğini didişerek anlatmayı sevenlerden..
Net ve yalın olamıyor. Ama kontrolünde her zaman kendisinde olmasını istiyor..
Aramızda kalsın ama bence Dominant karakter...

Üst Alt