Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Üstteki Üyeye "REP" veriyorum çünkü ;

Gece

...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    805
o zaman ilk replerimi vereyim :p

Püf

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    48
Bu Gece Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Üyelerin Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir.

Dedi yau

Gece

...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    805
Bu Püf Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Üyelerin Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir.

Joe. sadece sana verdim ve olmuyor sanırım düzelmemiş hala :s95:

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
Bu Püf Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Üyelerin Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir.

Joe. sadece sana verdim ve olmuyor sanırım düzelmemiş hala :s95:

Hayır , 5 farklı üyeye vermen gerekiyor tekrardan aynı üyeye verebilmen için. En son benden önce ona vermiş olabilirsin belki yada 2 3 kişi önce vermiş olabilirsin dediğim gibi 5 farklı üyeye verildikten sonra tekrar aynı üyeye verebiliyorsun. Püf' ü de etiketliyelim.

Gece

...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    805
Hayır , 5 farklı üyeye vermen gerekiyor tekrardan aynı üyeye verebilmen için. En son benden önce ona vermiş olabilirsin belki yada 2 3 kişi önce vermiş olabilirsin dediğim gibi 5 farklı üyeye verildikten sonra tekrar aynı üyeye verebiliyorsun. Püf' ü de etiketliyelim.

eger bugünse sadece sana verdim öncesiyse ooo hatırlamıom ki onu mu takip edecem yaaa :f2:

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
Ekstradan 5 tane "farklı" kişiye verdiğinizde zaten , önceden verdiklerinize tekrardan verebilirsiniz.

Püf

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    48
Sana da veremiyorum rep Joe. :D
Bu kuralı ben biliyorum siz yeni mi öğrendiniz aaa :u21:

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Daha önce vermemiştim gel vereyim :D

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
Sana da veremiyorum rep Joe. :D
Bu kuralı ben biliyorum siz yeni mi öğrendiniz aaa :u21:

Daha önce vermemiştim gel vereyim :D

Ve ek olarak Gece ve Buka ' şimdi napıyoruz biliyor musunuz.

Daha önce hiç rep vermediğiniz insanların postlarına gidin rep verin bak sadece 5 kişi .. Sadece 5 :D Sonra gelin mesela bana gece verdin dimi sen tekrar dene bak bakalım verebiliyor musunuz ??

Yani önce bunu yapın sonra Bana verdiniz ya mesela başka farklı 5 kişiye rep vermeden bana rep veremiyorsunuz ve bizim şuan birbirimize rep veremememizin tek sebebi ne biliyor musunuuuzzz ?

Çünkü bizden başka kimse bu oyunu oynamıyor ? :D

Ekleme : Olay bu yani A kişisine rep verdikten sonra farklı 5 kişiye rep vermeden tekrar a kişisine veremiyoruz anladınız mı ?

Önceden bu sınır çok fazla olduğu için kısır döngüye girmişti bu oyun .

Üst Alt