Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Üstteki üyeye fal bakma

Anafiel

Merkabah'ın baş meleği
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    198
Fazla zayıf, fazla disiplinsiz ve hayat için fazla tecrübesizsin.
Kendi kurallarını olmalı, net hedeflerin ve bu hedeflerin için güçlü bir inancın.
Zaman zaman umarsız olmayı bilmelisin. Gördüğün, yaşadığın herşeyden pes etmek yerine biraz daha istikrarlı davranıp, konuyu farklı boyutlara taşıyarak güç kazanabilirsin.
Etrafında yeni birileri yok ve görmüyorum da. Ya aşıksın ya da olmak istiyorsun lakin bu sende olsuğu kadar kalacak, ileriye hiç gidemeyecek, kendine başka alternatif yollar bulacaksın. Çocuk ile alakalı olabilir.

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
At var burda kız bak görüyor musun? Yelesi upuzun bak bak. At murat demek. Üstünde de sanki biri var. Esmer, uzun yakışıklı. Yaldır yaldır geliyor. Kısmet bu kısmet :s15:

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Sana kabaran bişeyler var :D

PeriKızı

Moderatör
  • MFC Puanı
    26,804
Bir kısmetin var uzak bir yerden haber alacaksın sevineceksin geçtiğin günlerde biraz kafan karışmış yaşadığın olaylara canını sıkmışsın feraha çıkacaksın geçecek.

saphira

minik ejderya
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,814
3 vakte kadar uzak diyarlara doğru bir ruhani yolculuğa çıkacaksın.. aklındaki soru işaretinin cevabı bu yolculukta gizli.. pes etme ve devam et..beklediğin cevabı bulacaksın..

PeriKızı

Moderatör
  • MFC Puanı
    26,804
Bir yerden bir haber bekliyorsun sabret üç vakte kadar gelecek:)

saphira

minik ejderya
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,814
biraz vadesi olan ama gitgide mutlu sona yaklaştığın bi yol var önünde.. bi yerde ayrıma düşeceksin ve önüne çıkan 2 seçenekten birini tercih etmen gerekecek, çok kararsız kalacaksın ama eğer mantıklı davranır ve de duygularını da azcık işin içine katarsan seni güzel bi hayata sürükleyecek..

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Duygusal düşünceler içerisinde kendini kaybolmuş hissedebilirsin,Çok çalışkan ve aktif yapınla hall edemeyeceğin hiçbirşey yok, kendini dinlemekten biraz olsun kurtulabilirsen daha rahat edeceğini düşünüyorum..:)

Escobar

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    12,046
Uzakta bir yerde iş görünüyor. Yeni ekmek kapın orası olacak. Çok çalışacak çok yorulacak ama aldığın asgari ücrete değecek :D

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
İş dünyasının aranan ismi olduğun aşikar, gelen teklifleri değerlendirip yurt dışı tatili yapmak istiyorsun, güzel günler seni bekliyor??

Escobar

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    12,046
Yakında beklemediğin bir zaman da kapın çalacak. Kapıyı hemen aç. Karşında yaşlı kambur bir teyze göreceksin. Onu içeri buyur et ve çay demle o sana güzel yemek yapmanın sırlarını verecek :D

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Güzel dostluklar biriktirip sandığa kilitleyeceksin,kurumuş çiçek görünüyor suya ihtiyaçları var??

Escobar

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    12,046
Bunu bana akşam da hatırlatır mısın evde ki çiçekleri sulamayı hep unutuyorum :D

Bişey gözükmüyor kısmetin felan kapalı hep :D

Üst Alt