-
-
-
- MFC Puanı
- 200,440
Gideriz??
Ekibi toplayıp gelin??gidilir
gidilmesinde bir sakınca yoktur
toplanılır gidilir
Aranızda anlaşın işte ben beklerim??sponsorumuz sezenin arif abisi yalnız
Heyecanlandım??sen bi sezenin arifini oku yukarıdan öyle gel
Seni yere bakan yürek yakan seni sessiz sessiz duruyo sen ne uyanıkspormuşsun bütün düğünlere sahte altın götürmekten arif abiyle başımı yakcanızaltın borsasını çok iyi takip ettiğini forum köşelerine yansıtıyor olmandan anladım :d arif abin seni iki ekmekli kıytırık bir tavuk dönere sattı ne yasık ki sezo hnm
hadi dostuuum, kendimizi kandırmayalım. enişteyle boşansan bir daha seninle evlenir mi sence kaldı ki etrafta genç genç emekli dul ve yetim suriler kaynıyoken. hiç sanmıyom
şu arif abinin yeri tam olarak neredeydi
yok kız tek düğüne mi götüyüroz sandın. bunun sünneti var, nişanı var, aramıza hoşgeldin bebeki var, var oğlu var. zaten bi şey olursa direkt okurum sizi.Seni yere bakan yürek yakan seni sessiz sessiz duruyo sen ne uyanıkspormuşsun bütün düğünlere sahte altın götürmekten arif abiyle başımı yakcanız
Hay dilimi eşşek arısı sokaydı elim klavyede kırıladı yazmayaydım onları ben o davetleri saysam direk müebbet yerim sahtecilikten zaten"sezen olsun da gerisini takmam" arif abinden dolayı sanırım
yok kız tek düğüne mi götüyüroz sandın. bunun sünneti var, nişanı var, aramıza hoşgeldin bebeki var, var oğlu var. zaten bi şey olursa direkt okurum sizi.
Sen o bardagın dolu tarafına benim başımı soktun çırpınıyorumyesen de bardağa dolu tarafından bak. en azından yarın herife, çocuklara ne pişiricem diye bugünden derdine düşmeyecen :d