Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Üstteki Üye Neyini Değiştirmeli? (Tag , Avatar, Nick, Yer vb.)

shodsor

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    18
Nick'in güzel fakat l ve e büyük olmasaydı daha iyiydi. Kelime kısa olduğundan olmamış sanki. Gerçi bu şekilde yazılan herhangi bir kelime hoş durmuyor benim açımdan. Yine de benim dediğimi pek umursama, senin nick'in sonuçta.

Sheeran

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    92
Nick'in güzel fakat l ve e büyük olmasaydı daha iyiydi. Kelime kısa olduğundan olmamış sanki. Gerçi bu şekilde yazılan herhangi bir kelime hoş durmuyor benim açımdan. Yine de benim dediğimi pek umursama, senin nick'in sonuçta.

Sondaki e de gözüme battı geçmiş ola değişiriz bir süre sonra artık :)

shodsor

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    18
Avatarından dolayı erkek zannetmiştim.
Tabii bu avatarının kötü olduğu anlamına gelmiyor, çok hoş bir avatar ama sanki kendinden birkaç parça olsa daha iyi olur. Belki de vardır... Bilemem.

ZeiBack

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    623
tarzından tereddütmü ettin :D
üstünü değişsin kokmuştur artık kazak

Üst Alt