Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Üstteki üye misafirliğine gelse ona ne ikram edersiniz?

Malkoçoğlu

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    18,383
Bir acı kahve yanında bitter çikolata ve su.Ama sanırım evde yok bunlar acaba ev hediyesi getirmiş olabilirmi misafir gelirken.))))

RuHuMDaKiöKüZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,400
Buharda pişmişsebze,et sote,pilav" üfffff buharda pişmiş sebzelere büyük bir özlem, ilgi duyuyor ve iştah ile izliyorum çin mutfağını. tam isabet oldu ;)
gelen Tanrı misafiri, yapacak bi şey yok :d

sezene de acılı adana, ilimizin en ünlü kebapçısında üstelik. azı yansın gözü yaşarsın biraz :D

RuHuMDaKiöKüZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,400
ıyyyy , kumpir hiç yemedim halbuki ama içgüdülerim beni kumpiri sevmemem konusunda adeta taciz ediyo :D

konu ikramdan çıkıştı gelirken ne getirirsine döndü :D ne getirek, ımmmm, hamsi :d tek tek temizlersin artık boğaç

Nur

Önce Hayaller Ölür, Sonra İnsan.
Özel Üye
  • MFC Puanı
    30,590
Aynen haklısınız ? bir kahve bile yeter sohbetin yanında
ıspanaklı kek

Malkoçoğlu

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    18,383
ıyyyy , kumpir hiç yemedim halbuki ama içgüdülerim beni kumpiri sevmemem konusunda adeta taciz ediyo :D

konu ikramdan çıkıştı gelirken ne getirirsine döndü :D ne getirek, ımmmm, hamsi :d tek tek temizlersin artık boğaç

Hamsi mi ya temizlenmiş olsa ölede satıyorlar hatta pişmiş daha iyi olur .))))

Evde yapılmış harika bir sahanda yumurta.)) @Gül34

• Beğen
Tepkiler: Nur
Üst Alt