banne yav. ben hepsinin aynı anda olmasını istiyorum :d
sonbahar dışında hiçbir mevsimi sevmem ve harici mevsimde hiçbir yerde oturmayı da sevmem :d sonbahara ne kaldı ki kaptan :d :d hatta kesinlikle eylül olmalı bence aylardan, ya da kasım. ikisini de severim.
sana kıyamam abicim ya ne yelpazesi. eylülde efil efil esermiş zaten oralar, orada 15 yıllık arkadaşım var ondan biliyorum :d bu arada çocuk bunu duyarsa benimle bütün ilişkilerini koparır çünkü defalarca çağırdı bir kez bile gidemedim davetine :d çaktırmayız
benim gözümde martılar ile kuzgunların hiçbir farkı yok ve zaten ikisi de kanatlı familyasından. ikisi de berbat sese sahip ve
en en önemlisi iki tür de aşırı vahşi. sevmiyorum martıları. simit bile atmam, atıyomuş gibi yapıp ben yerim ağlasın keratalar gidip bi köşede. çin işkencesi yapıcem onlara :d zavallı hayvanların daha minicik yavrularını alıp kaçmak neymiş görsün hıyartolar.
yok hocam ne soyunucam ya ulu orta. anında siviller gelir hayırdır gençler siz ne iş diye :d gerçi deliye vururum o an, sen de akrabam, bakır köyden aldım çocuu, az hava alsın diye dersin yırtarız sorun deil :dddd
evet, çaycı ne kadar dandik ise çayı da bir o kadar güzel olur, mekan ile çaycı arasında her zaman çay kalitesi konusunda bir ters eğri vardır bunu da idrakına salık veririm :d
yok ya hu, sigaramı çakmağımı kendim alırım, açgözlü insanları kat'a sevmem, ben niye yapiyim aynını
ayrı masalara ne gerek? iskemleler arası 1 metre olsun kafi kaptan. tamam, sen deli gibi anlat ben deli gibi dinleyeyim ; )
bak kaptan tek derdim o iskelede lanet olası bir balık ekmek yemek ve seni dinlemek tamam mı, fazla teferruata gerek yok :ddd
skayyyypım da yok bu arada :d