Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

TSK : Yönetime El konuldu Hükümet : Darbe Girişimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

barışbalcı

BARIŞAROCK KONUŞAROCK ANLAŞAROCK
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    23
Merhaba arkadaşlar öncelikle müsterih olmanızı ve bu Alçakca bir grup çetenin yapmaya çalıştığı Darbenin hiç bir şekilde Komuta zinciri ile alakası olmadığını söylemek isterim.

Görünen ve söylenenler gösteriyor ki;

Bir grup çetenin halen daha şu saatlerde Genel Kurmay Başkanını rehin aldığı söyleniyor.

Ancak içiniz rahat olsun şu saatler içerisinde Trt Binası Halk tarafından Askerlerden temizlenmiştir.
Emir altında olupta emre itaat eden
Er ve Erbaş olan askerlerimizin burnu dahi kanamadan Emniyet güçlerine bizzat Halk tarafından teker teker teslimi gerçekleşmiştir.

Haberlere yansıyan yada yansımayan çok bilgi vardır.
Bilginiz olsun isterim ki 1. Kolordu Komutanı 2. Kolordu Komutanı 3,5 ve Deniz Kuvvetleri Komutanı gerekli açıklamalarda bulunmuş bu Darbe girişiminin Emir Komuta Zinciri ile bağlantılı olmadığını Devletimizin iradesinde Demokrasisinde olduklarını bildirmişlerdir.

Diyanet İşleri Başkanımız da Cumhurbaşkanımızın halka talimatını desteklediğini ve bu halkın yanında olduklarını bildirmek adına 81 ilde Camilerden Ezan sesini duyurduklarını bildirdiler.

Şuan son durum nedir diye soracak olursa Trt Binası tamamen tekrar Halkın iradesine geçmiş Halkımız Trt ye tekrar sahip çıkmıştır.

Tbmm de son durum bir bombalı saldırı olmuş ancak şuan için bütün Parlemento üyelerimiz şimdiden toplantılara başlamıştır.
Ve bütün Parti grupları tek ses olmuştur.

Birazdan sizlere Trt ile ilgili çektiğim videoyu da sitede paylaşacağım.

Şahsi yorumum şudur ki!

Her kim bu ülkeyi tekrar geriye götürmeyi yada başka kötü bir amacı gütmeyi düşünür ise karşılığını misli ile görecektir.
Zira Türkiye 80lerin Türkiyesi değildir.
Şuan dahi Türk Silahlı Kuvvetlerinden önce işgal edilmek istenen bölgelere Halk giripte önlem alıyorsa kimse bu halkı küçümsememelidir.!

Benim korktuğum odur ki Ben Hava Kuvvetleri Komutanının bizzat haberciliğini yaptım lakin onca saattir bütün komutanlıklardan görüntülü haberler gelsede Hava Kuvvetlerinin hiç bir üssünden açıklama gelmemesinin yada Genel Kurmayın hemen karşı caddesinde bulunan Hava Kuvvetleri binasına kimsenin bir kamera çevirmemesinin nedenini anlamış değilim..

Ve Hava sahasında hangi araç bulunursa bulunsun bunları durdurabilecek olanda Hava Kuvvetleri Kurmay Başkanlığıdır Teslim ol çağrısında bulunacak olanlarda ama hiç bir haber de detay geçmemesi şaşırtıcıdır..

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
ALLAH sonumuzu hayır etsin diyorum..
agustosta yaklaşık 600 rütbeli emekli edilecek..zamanında bunlara bu imkanı verenler umarım iyi ders cıkartır bu durumdan

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
17 polis şehit oldu..2 asker şehit.. 6 vatandaş hayatını kaybetti..100 den fazla yaralı var ciddi durumda olanlar var..

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

Arkadaşlar bu gece sizleri yordum hakkınızı helal edin
Hepinizden Allah razı olsun.

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
Darbe önlendi çok şükür . Şimdi bu girişim ülkemizi 20 - 30 yıl daha geriye attı

$iZoFreN

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    147
Oyun icinde oyun var bu iste..
Izledigim dinledigim duydugum hicbir seye zerre inanmiyorum..
Her sey duzmece her sey pis bi oyundan ibaret..
Bu isin icinde cok seyler donuyor bence..
Darbe girisimini onledik diyip, baskanlik sistemini de bi gece biz uyurken geciricekler korkarim ki..
Allah sonumuzu hayir etsin :s61

Peri

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -21
e onun için yapıldı zaten , ama milletimiz hala ona inanarak caddelere çıktılar onca kişi öldü :S

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
104 darbe girişiminde bulunan asker öldü...90 kişi hayatını kaybetti..1154 kişi yaralandı..5 i general 29 u albay toplam 34 asker görevden uzaklaştırıldı..1563 asker tutuklandı

Peri

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -21
Bu milletin milli birlik ve beraberlik duygularini kullaniyorlar ya, bu en acisi olsa gerek..

ya şimdi gördüm askere neler yapmışlar ya , yapılırmı bu yazık yani o insana , o emir altında ne deniliyosa onu yapıyo , yazık valla yazık acıyorum şu insanlara acıyorum yani , birbirine düşman etti , heleki askere , bi insan evladına :S:S:SS::S kanım dondu resmen

$iZoFreN

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    147
ya şimdi gördüm askere neler yapmışlar ya , yapılırmı bu yazık yani o insana , o emir altında ne deniliyosa onu yapıyo , yazık valla yazık acıyorum şu insanlara acıyorum yani , birbirine düşman etti , heleki askere , bi insan evladına :S:S:SS::S kanım dondu resmen

Bu ulkede, demokrasiden bahseden meydanlarda boy gosteren bu iktidar hukumetinde,
Her zaman birileri masa olarak kullanilmistir..
Askerde poliste halkta sadece bi piyonduk..
Yazik..

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
161 şehit 1440 yaralı , 2839 tutuklu .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt