Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

TSK : Yönetime El konuldu Hükümet : Darbe Girişimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
bagcılardaki arkadaştan aldım bilgileri herkes sokaga dökülmüş tekbir getiriyorlar.. izmirde durumlar biraz karışık tanklar felan inmiş ankara da ise patlama sesleri var gölbaşı tarafında felan

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
zaten o yurtdışındayken oluyor bunlar şuan yolda geliyormuş . siteden bakıyorum Türkiye vatanına sahip çık diye 2.000'e yakın kişi yürüyor sabihaya

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
ankarada arkadaşlar var onlardan aldım bilgileri patlama felan olmuş.. trt 1 i zaten işgal etmişler.. silah sesleri gelmiş.. zaten darbe yapılırsa istanbul ankara önemlidir..bu iki kenti ele gecirilirlerse fiili darbe gercekleşir.. ama görünenlere göre darbe olmucak.. emir komuta zincirinde değil cünkü..

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
Fetullah iti , geberecek . Müslüman görünümlü *** .

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777
ankarada arkadaşlar var onlardan aldım bilgileri patlama felan olmuş.. trt 1 i zaten işgal etmişler.. silah sesleri gelmiş.. zaten darbe yapılırsa istanbul ankara önemlidir..bu iki kenti ele gecirilirlerse fiili darbe gercekleşir.. ama görünenlere göre darbe olmucak.. emir komuta zincirinde değil cünkü..

darbe yapacak kadar büyüdü mü bunlar .s

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
Darbe söz konusu olamaz zaten sadece bir grup jandarma ayaklanmış . Daha doğrusu terörü .

TEKRAR SÖYLİYORUM TSK DEVLETE BAĞLI BİR GRUPTUR DARBE İLE İLİŞKİSİ YOKTUR

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
akar'ı ikna edemediler etselerdi o zaman farklı olurdu.. o yüzden endişe edicek bir durum şuanlık görünmüyor..zaten herkes kendini tankların önüne atmış durumda.. sadece trt 1 ve genel kurmayın orasında sorun var diğer bölgelerdeki sorunlar halledilir.. genel kurmay başkanı darbeye iştirak ederse durum değişir.

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
Darbe diye birşey yok , endişe etmeyin . Hepsi yarına temizlenir

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
Şunu unutmamalıki , Baş komutan rte yani komuta zincirinde en başta o var darbe yer biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt