Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Teşekkür ediyoruz.

eiSy

Sevgimi öfkeye dönüştürmek emek ister ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34,710
İlk forumum olduğu için de çok özel ve ayrı benim için kısa sürede güzel emekler verdim vakitler geçirdim bunun için kendime teşekkür ederim.
internet ortamında ki sanalda ki insanların nasıl olduklarını da bana öğrettiği için de Mega foruma teşekkür ederim

Darksaga

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    3,262
NaZzZ kavgayla başlayıp sonra çok yakın iki arkadaşlığa evrilen dostluğumuz için ona teşekkür ediyorum.. :) Her ne kadar artık aktif bir üye olmasa da.. :)

Hiçbir zaman unutulmayacaksın.. Yıllar geçse de.. :inlove:

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Hasta halimle benim yanımda olup güldürmeye çalışmak için evin yolunu mesken tutan dostlarıma teşekkür ederim❤❤

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Sevgisini, ilgisini, aşkını her geçen bir gün daha da yoğun olarak bana aktardığı,hissettirdiği için, düşüncelerde değil her fırsatta yanımda olduğu için yüreği güzel insan @Negativizm canıma teşekkür ederim??

Üst Alt