• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Tehlikeli Soygun filminin oyuncuları kimler? Tehlikeli Soygun konusu ve oyuncuları…

DarkWoman

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2019
Konular
5,318
Mesajlar
11,488
MFC Puanı
66,370
Tehlikeli Soygun filminin oyuncuları kimler? Tehlikeli Soygun konusu ve oyuncuları…


Jack ve Sam adındaki iki soyguncunun mafya lideri ile yaşadıkları aksiyon dolu maceranın anlatıldığı Tehlikeli Soygun filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor.

Tehlikeli Soygun filmi dikkat çeken konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile sinema izleyicilerinin merak ettiği filmler arasında yer alıyor. 2016 Yapımı olan dram ve suç türündeki Tehlikeli Soygun filmi hakkında merak edilenler haberimizde…

TEHLİKELİ SOYGUN FİLMİNİN OYUNCULARI

John Edward Lee

Michael Jai White

Pim Bubear

Steven Seagal

TEHLİKELİ SOYGUN FİLMİNİN KONUSU

Jack ve Sam Güneydoğu Asya bulunan bir bankayı soyma planları yapmaktadır artık hayattan kaybedecek birşeyleri yoktur. Geçim sıkıntısından bunalmışlardır. Planlarını devreye sokarlar ve harekete geçerler. Her şey istedikleri gibi gider bankaya girer ve tüm parayı toplayıp çıkarlar. Aslında ufak tefek problem olsa da genel olarak amaçlarına ulaşır paraları alırlar. Aslında sorunda tam bu noktada başlar aldıkları para bir mafya liderine aittir ve bir anda onların hedefi haline geleceklerdir.
 
Üst