Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,817
youtubede bi kaç sey izledim tv izlemiyorum normalde o sabriye mal mı ? niye orda ..? yarısmacımı cidden merak ettim

12 eleme potasına girip 12'sinden de çıkmış biri E artık sen düşün bizim millet ne kadar seviyor onu :)

O biiiirrrrr o biiiiiirrrrrrr .... kelime sıfat bulamadım :D

Nasıl konusuyor... Bana bak haah ..yiiaaa ne diyosun kızım seeooggnn :s74:

Sende yoksa Sabriye hastası mısın ;d

Autocrat

"Korkaklıkta AR İlerlermekte ŞEREF Var"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
şidmi izledim serhata küfür etmiş ... küfür ya sporcu bide boksormus ... ...lafım yok sms atan varsa bu edepsiz salağa bizim millet hala aynı yerde saymıs demeekki

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,817
şidmi izledim serhata küfür etmiş ... küfür ya sporcu bide boksormus ... ...lafım yok sms atan varsa bu edepsiz salağa bizim millet hala aynı yerde saymıs demeekki

Sporcu ahlakı yok orda, her hafta Berna ile kavga ediyorlar miilet bu yönünü sevmiş sanırım :) Açun beyciği de tutuyor işte onu.

Autocrat

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
Sporcu ahlakı yok orda, her hafta Berna ile kavga ediyorlar miilet bu yönünü sevmiş sanırım :) Açun beyciği de tutuyor işte onu.

abi hayır hatun da tip olsa acun manita yaptı dicem de ne biliyim izlemiyorum arada youtubede denk geliyordu ozellikle baktım kufur etmiş ya serhat babası yasında onun bune bide 12 kez potaya girip çıkmıs he o zaman bizim insamız hala hala hala ergodan besleniyor hala eğitim duzeyinde değişme yok ... ne diyim yazık

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,817
Hayır :) Ogeday ı destekliyorum ben :)

Orada performans odaklı hakeden bir o var birde Sema. Sema gerçi karşısında çok güçsüz insanlar olduğu için çok önplanda ama Ogeday'ın karşısında İlhan Mansız, Serhat Akın var kolay değil :)

abi hayır hatun da tip olsa acun manita yaptı dicem de ne biliyim izlemiyorum arada youtubede denk geliyordu ozellikle baktım kufur etmiş ya serhat babası yasında onun bune bide 12 kez potaya girip çıkmıs he o zaman bizim insamız hala hala hala ergodan besleniyor hala eğitim duzeyinde değişme yok ... ne diyim yazık

Afedersiniz tam bir öküz demek istemiyorum ama demiş olduğumu say sen. Buraya kadar nasıl geldi senin gibi binlerce insan merak etmiyor değil ben dahil o ve Berna tarihe geçtiler en kötü performansa sahip 2 kız neredeyse finale gidecekler :)

Autocrat

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
tv hayatımı 10 sene once bitirdiğimde isabetli bir karar vermişim demekki :D hala ne izleyen ne izletilen seylerdeki saçmalıklar değişmemis:D ne diyim allah izleyen lere sabır versin...

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
İlhan Mansız kazanamasan bile Acuk kendisi verecek bu iki mi oldu bilmiyorum 3 mü :u23: :D sonuçta sms ayarlanacak acuk kendi verecek seneye de katılsın diye bana göre... :D

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
haha Pisadam hep destek tam destek

K0ntr0Lsuz

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    12
Bu Kadar Oy Kitlesiyle Sabriye Alır gibi Gelio Çünkü En Başımdan beri her hafta İsmi çıkıyor ama Elenmiyor. Oy kitlesi çok fazla

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Erdi :D

Aynı sen gibi evlat olsa sevilmez ;d O kadar bela.

Geçen hafta çok saydım destekçilerine sende nasibini almış oldun hacı.

İlhan varken Adem'e yedirmezler.

Benim gibi evladın olsun da elini öp başına koy :D haftada 1 kurban kesersin:s59:

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,817
[H2]Survivor 2017 Yarı Finalistler: Ogeday, Serhat ve Adem[/H2]

Üst Alt