Önemli değil zamandan bol bir şeyim yok bir ara başlayayımBen bu mesajı yeni gördüm ya çok pardon, kesinlikle değer hiç pişman olmazsın bana güven?
Önemli değil zamandan bol bir şeyim yok bir ara başlayayımBen bu mesajı yeni gördüm ya çok pardon, kesinlikle değer hiç pişman olmazsın bana güven?
Zaman çarkı tik tak tik tak ahahah başla tabi ne kadar erken o kadar iyi??Önemli değil zamandan bol bir şeyim yok bir ara başlayayım
Tamamdır bu akşamdan itibaren başlıyorum ama elimdeki kitabı bitirmem lazım sana da tavsiye edeyim ejderha dövmeli kız kesinlikle okuZaman çarkı tik tak tik tak ahahah başla tabi ne kadar erken o kadar iyi??
Üniv de okumuştum gayet etkileyici be mutlaka okunması gereken bir kitap,hani ejderha dövmeli görünümün altında gizlinen duygusal ve kırılgan imajı çok anlam katmış,ama tabi tekrar okumaktan da zarar gelmez neticede kitap bu??Tamamdır bu akşamdan itibaren başlıyorum ama elimdeki kitabı bitirmem lazım sana da tavsiye edeyim ejderha dövmeli kız kesinlikle oku
Ben 20 yaşlarımda okumuştum serisini ama biran aklıma geldi tekrar aldım bilgi tazelemek iyidir bide gerçekten sevmiştim senin de elinden hiç bir şey kurtulmuyor bilinen her kitaptan yada filmden haberdarsın arada bana da paslaÜniv de okumuştum gayet etkileyici be mutlaka okunması gereken bir kitap,hani ejderha dövmeli görünümün altında gizlinen duygusal ve kırılgan imajı çok anlam katmış,ama tabi tekrar okumaktan da zarar gelmez neticede kitap bu??
Not aldım üstadım büyük bir keyife paslaşırız o iş bende??Ben 20 yaşlarımda okumuştum serisini ama biran aklıma geldi tekrar aldım bilgi tazelemek iyidir bide gerçekten sevmiştim senin de elinden hiç bir şey kurtulmuyor bilinen her kitaptan yada filmden haberdarsın arada bana da pasla