Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şuan Neye "Hayır" Demezsiniz ?

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Tamamdır bu akşamdan itibaren başlıyorum ama elimdeki kitabı bitirmem lazım sana da tavsiye edeyim ejderha dövmeli kız kesinlikle oku :D
Üniv de okumuştum gayet etkileyici be mutlaka okunması gereken bir kitap,hani ejderha dövmeli görünümün altında gizlinen duygusal ve kırılgan imajı çok anlam katmış,ama tabi tekrar okumaktan da zarar gelmez neticede kitap bu??

fyself

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    3,220
Üniv de okumuştum gayet etkileyici be mutlaka okunması gereken bir kitap,hani ejderha dövmeli görünümün altında gizlinen duygusal ve kırılgan imajı çok anlam katmış,ama tabi tekrar okumaktan da zarar gelmez neticede kitap bu??
Ben 20 yaşlarımda okumuştum serisini ama biran aklıma geldi tekrar aldım bilgi tazelemek iyidir bide gerçekten sevmiştim senin de elinden hiç bir şey kurtulmuyor bilinen her kitaptan yada filmden haberdarsın arada bana da pasla :D

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Ben 20 yaşlarımda okumuştum serisini ama biran aklıma geldi tekrar aldım bilgi tazelemek iyidir bide gerçekten sevmiştim senin de elinden hiç bir şey kurtulmuyor bilinen her kitaptan yada filmden haberdarsın arada bana da pasla :D
Not aldım üstadım büyük bir keyife paslaşırız o iş bende??

• Beğen
Tepkiler: Nur

Ragnar

Bilgi size güç verir ama karakter saygı uyandırır
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29,290
Türk kahvesi yanında lokum

• Beğen
Tepkiler: Nur

Ragnar

Bilgi size güç verir ama karakter saygı uyandırır