-
-
-
- MFC Puanı
- 29,008
Mumlar tutışturmasın sonra sizi
Mumlar tutışturmasın sonra sizi
O.mumlar nasıl yandı sanıyorsun ah hatun ah???Mumlar tutışturmasın sonra sizi
İşi gücü at bir tarafa acil dedikodu yapmalıyızO.mumlar nasıl yandı sanıyorsun ah hatun ah???
Yaparız acelemiz mi var sanki??İşi gücü at bir tarafa acil dedikodu yapmalıyız
Pozi nin dedikodusunu görünce heyecan yaptım mesajları birbirine karıştırdım uzun zamandır monoton foruma bomba düşmüş haberim yok
Pozi nin dedikodusunu görünce heyecan yaptım mesajları birbirine karıştırdım uzun zamandır monoton foruma bomba düşmüş haberim yok
Ahahah ayakta uyuyor muşum gı yeniyi bırak eskiyi bile bilmiyorum. Demleyeyim bi çaydanlık çay pijamanı al gel gıs sabaha kadar ancak biter bu dedikoduO dedikodu bitmiş sanıyor dum. Ama yeniden başlamış uzun hikaye. ? ?
Ahahah ayakta uyuyor muşum yeniyi bırak eskiyi bile bilmiyorum. Demeyeyim bi çaydanlık çay pijamanı al gel gıs sabaha kadar ancak biter bu dedikodu
Yeni de eski de aynı kişi zaten sezen ??Ahahah ayakta uyuyor muşum gı yeniyi bırak eskiyi bile bilmiyorum. Demleyeyim bi çaydanlık çay pijamanı al gel gıs sabaha kadar ancak biter bu dedikodu
Kem küm mm şeyy??Biraz da abur cubur getiririm. Sabaha kadar anca yeter. @Pozitivizm hemen gel bekleniyorsun dedikodular sende. ?
Kem küm mm şeyy??
Bende dedim bu son diye sonra baktım aşk sarmaşığında sallanıyorum??Gösteririm sana kem kum gözlerim keskindir. Gözümden bir sey kaçmaz. Sana demiştim ama neyseeeee. ? ?
Bende dedim bu son diye sonra baktım aşk sarmaşığında sallanıyorum??
Sağol canım ayrıntılı anlatırım??Hayırlısı olsun canım. : )))