-
-
-
- MFC Puanı
- 200,440
Sabah biraz ağır geldi leydim afyonumuz patlamamışken ve akşamdan kalmayken inan hiç savaşacak durumum yok
Ben o yrıntıyı atlamışım sorry ?guitar hero vazgeçmezimSabah biraz ağır geldi leydim afyonumuz patlamamışken ve akşamdan kalmayken inan hiç savaşacak durumum yok
En fazla bununla devam ederim guitar hero da baya iyi çalardır
Ben o yrıntıyı atlamışım sorry ?guitar hero vazgeçmezim
Çok memnun oldum sizinle tanışmak benim için onur??İlkokul da duvarımda resmi olan adamı tanıştırayım
Sadece senin hayran olduğunu sanmıyorum bende azıcık ucundan hayranımdır bu adamaÇok memnun oldum sizinle tanışmak benim için onur??
Benim de lisede hayran olduğum isimler arasında ilk sırada yer alan eşsiz insan?
Kusura bakma bu konuda hiç paylaşımcı değilimdir??Sadece senin hayran olduğunu sanmıyorum bende azıcık ucundan hayranımdır bu adama
Avrupanın romantik adamıda diyebiliriz
Bu şarkısına da bayılırdım ayrıca
Pekala senin olabilir benim Thalia'm varKusura bakma bu konuda hiç paylaşımcı değilimdir??
Bence bu şarkı?
Sen de efsane isimleri buluyorsun??Pekala senin olabilir benim Thalia'm var
Şöyle bakınca eskiden benim baya bir platonik aşklarım olmuş
İtiraf ediyorum tv de atari oynamayı beklerken dizisini izleyen annemle birlikte eşlik etmişte olabilirimSen de efsane isimleri buluyorsun??
Bu şarkısı da çok güzel iyi seçim tebrikler??
Bende izlerdim hatta sahneleri hala aklımdadır belki birgün rosalinda dizi analizi yaparız ?İtiraf ediyorum tv de atari oynamayı beklerken dizisini izleyen annemle birlikte eşlik etmişte olabilirim
Aslında aşkımız orada başladı o benim rosalindam
Efsane avcısı ben