-
-
-
- MFC Puanı
- 200,440
Bak bunuda çok severim, daft punk altyapıları içine çekiyor insanı
Bu şarkının tonları bana başka bir şarkıyı hatırlatıyor çok benzerlik var ama çıkaramıyorum bir türlü
I Feel İt Coming babe ?
I understand yeap??
Bu şarkının tonları bana başka bir şarkıyı hatırlatıyor çok benzerlik var ama çıkaramıyorum bir türlü
Yok bu değil ama andırıyor bu şarkıda. Hatırlayamıyorum elbet bir gün denk gelirim ama 90'lara gidiyor kafamBu şarkıya benzetmiştim ben ama senin dediğin bu şarkı mıdır bilemedim?
Kesin bu şarkı??Yok bu değil ama andırıyor bu şarkıda. Hatırlayamıyorum elbet bir gün denk gelirim ama 90'lara gidiyor kafam
Evet sample olarak benziyor güzel yakalamışsın fakat benim benzettiğim şarkıda nakarat aynı bile olabilirKesin bu şarkı??
Tamam buldum ??Evet sample olarak benziyor güzel yakalamışsın fakat benim benzettiğim şarkıda nakarat aynı bile olabilir
Ha yaşa bak demek ki yanılmıyormuşum Michael Jackson bide cover yapılmış ?Tamam buldum ??
İlk.aklıma MJ geldi ama o değildir dedim nakarat benziyor deyince he tamam dedim bu??Ha yaşa bak demek ki yanılmıyormuşum Michael Jackson bide cover yapılmış ?
Demek ki zamanında çok dinlemişim ama unutulacak biride değil efsaneyi nasıl hatırlayamadım sendende de iyi hafıza varmış direk nokta atışı ?İlk.aklıma MJ geldi ama o değildir dedim nakarat benziyor deyince he tamam dedim bu??