Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Son ZamanLarda En Çok Yaptıqınız ŞeyLeR?

Momenta

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    15
Son zamanLarda Yüreğinde ALLAH korkusu oLan Dini Bütün biriyLe tanıştığım için ALLAH'ıma Şükrediyorum. Birde Dursun ALi ErzincanLının şiirLerine dadandım Yüreğime ALLAH ve ResüLüLLah aşk'ı düştü yakıyor beni

Siyah7

Tabi ya Şekilsiniz Ya
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -134
hiç kurutunlarımla uğraşıyorum sonra sıkılıyorum içime bir darlık düşüyor. sorna bir kitap başka dünyaya dalıyorum kitap hiç bitmesin istiyorum yavas yavas okuyorum ki. dönmeyeyim geri hep o kitapta kalayım kahraman her zaman arasın hiç bulamasın o lanet seri katili istiyorum peşinden gitmek onu araması hoşuma gittiginden degil aslında. ben geri dönmek istemiyorum bu kadar basit.

heLen

GeCe MaViSi
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    46
Sabır..cekmek oldu su bi kaç qündür

heLen

GeCe MaViSi
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    46
kafa dinlemek yada dinlemeye calısmak oldu