-
-
-
- MFC Puanı
- 1,903
:s76::s76: Her zaman akıllıyımdır :s84::s84:
Biliyoruz dün gece gösterdim şeytanın aklına gelmeyecek şeyler senin aklına geliyormuş maşallah
:s76::s76: Her zaman akıllıyımdır :s84::s84:
Biliyoruz dün gece gösterdim şeytanın aklına gelmeyecek şeyler senin aklına geliyormuş maşallah
:s94: Onlar normal şeyler yaa ne varki onlarda :s95: :s95:
Şeytaaaan
Cnm emegine saglık cok güzel olmuş
MonteKristo seni cıngır cıngıraklı yılaaaannnSSSS biz birbirimizi yerken sen şipşak bizi mi gözetledin işde benim kızlarım ama bu acımasızlıkla senden toktor degil kasap olur ruhsuz dalton seni biz feryat figan ederken sen malzeme cıkarmışsın haberine
bu kadar yıl burdayım hala alamadım şu son mesajı ya az bile haykırmışım
Bir şey itiraf edeyim mi Bu forumda yazmaktan daha zevk aldığım bir şey varsa o da insanları gözletlemektir
Kim kime ne demiş, kim kime ne cevap vermiş, kim kime laf sokmuş okurken acayip zevk alıyorum Bu beni çıngıraklı yılan yapar mı? :f2:
Haber için çıkan malzemelerde okurken gülüp aklımda kalan şeyler :s1:
Kasap mı? Benim gibi nahif bir hanımefendi Duymamış olayım :u19:
Ben belki de senden daha eskiyimdir :s89: Benim de olmadı hadsissssleeer bırakmıyorlar ki :s72:
kim nerede ne yazmış kime laf vurmuş ya ben boşa sevmiyorum bu kızları aslanlarım benim hep böyle olun radarlar hep acık kalsın
bu seni cıngıraklı zehirli yılans yapar
naif kelimesini kimlere kulllancamı biliyom o kadar bunamadım dalton:s72:
Boynuz kulagı gecer gecer sezenin askerleri bunlar aslanlarım benim kalbinde kırılsa kafanda çatlasa kızım naiflik yok sizde yalan mı diyim şimdi
Tamam madem yalan deme doğruyu söyle çat çat yüzümüze :s38:
Askerler kayıp :s76: Askerlerin bir buluşamıyoruz ya böyle ayrı gayrı olmuyor :u1:
...?Ahh bu insanlar..