-
-
-
- MFC Puanı
- 63,731
Niye çıkış yapıyorsun 5 dknsonra geri geliyorsun zaten
Kim diyorsa kahvesi benden??Yaparsın bilmem mi içinde psikopat var diyorlar?
Himm alışkanlıklar zor değişir peki yapabilirsin no problemAlışkanlık bir sebebi yyok.
Evet haklısın bazıları zor değişir. Bu kolay değişeni sonuca bakmak lazım buradayım evet sohbetten keyiflimiyiz evet ??Himm alışkanlıklar zor değişir peki yapabilirsin no problem
Gelelim size sayın yönetici ?? köşemi kimseye vermem tüm forumu kesebiliyorum ?? Ayrıca köşeden kalkıp er meydanında rekabet etmesinide biliriz saygı çerçevesinde ?Kalsın köşede kimse almaz nicki korkma??
Ne dedin ??Evet haklısın bazıları zor değişir. Bu kolay değişeni sonuca bakmak lazım buradayım evet sohbetten keyiflimiyiz evet ??
Gelelim size sayın yönetici ?? köşemi kimseye vermem tüm forumu kesebiliyorum ?? Ayrıca köşeden kalkıp er meydanında rekabet etmesinide biliriz saygı çerçevesinde ?
Alıngan mı oldun sen de bay mod ooo bi bize alışamadın??Neyse bi daha yazamam
Küsmüş ne dediysek,demiyorum ben de artık birşey çekiliyorum.Nedemis nedemis izah etsin bu zahmet
Kimseye de birşey denmiyor yahu ne yaparsan yap bay mod bi daha şaka konularında adını geçirmeyiz.Bizemi küsmüş yahu herkeste bize kusuyor ne iş anlamadım iyi bnde gidiyorum ??