-
-
-
- MFC Puanı
- 63,731
banada ben bir ceviz agacigim sarkisini gonder gelsin .)Ben yorgun tayfaya Cem Karaca Çok Yorgunum şarkısını armağan ediyorum
banada ben bir ceviz agacigim sarkisini gonder gelsin .)Ben yorgun tayfaya Cem Karaca Çok Yorgunum şarkısını armağan ediyorum
Tamam yol yormuş seni anladım ?bu gün başka yoğundu pozi elbet çalıştınız yoruldunuz ama 500 km civarı yol yaptım devamlı demir teslimi vs vs vs artık başım almıyor,
İnanmış gibi yap ama inanma??Bak yine kandırdı beni desene iyi ki ayırdın beni
Biz buna yaşlanmışsın diyelim ay yaşlı tıntış forumcu istemiyoruzbu gün başka yoğundu pozi elbet çalıştınız yoruldunuz ama 500 km civarı yol yaptım devamlı demir teslimi vs vs vs artık başım almıyor,
Efsane şarkı Gülhane parkında vay vay??banada ben bir ceviz agacigim sarkisini gonder gelsin .)
500 km ile yoruluyorsa ohooo işimiz varTamam yol yormuş seni anladım ?
banada ben bir ceviz agacigim sarkisini gonder gelsin .)
Nesen bunun farkindasin ne de polis farkinda .)Efsane şarkı Gülhane parkında vay vay??
islak islak sarkisini baris akarsu da cok guzel soylerdi .)Bide benim favorilerim Islak Islak ve Tamirci Çırağı
Aynen haklısın güzel söylerdiislak islak sarkisini baris akarsu da cok guzel soylerdi .)
Barış ı çok severdim Amasra da tatile gittiğimizde canlı müzik yaptığı yere gitmiştik ve onunla dans ettim yaa göründüğünün aksine o kadar mütevazı ve iyi niyetli bir insandı ki Allah rahmet eylesin adı geçince paylaşmak istedim.islak islak sarkisini baris akarsu da cok guzel soylerdi .)
amin cnm aynen yaa cok baskaydi olmesin diye dua etmistim cok uzulmustum ona .(Barış ı çok severdim Amasra da tatile gittiğimizde canlı müzik yaptığı yere gitmiştik ve onunla dans ettim yaa göründüğünün aksine o kadar mütevazı ve iyi niyetli bir insandı ki Allah rahmet eylesin adı geçince paylaşmak istedim.
Ben 1 hafta şoka girdim inanamadım onun gibiler gelmez dünyaya.: (amin cnm aynen yaa cok baskaydi olmesin diye dua etmistim cok uzulmustum ona .(