-
-
-
- MFC Puanı
- 200,440
Hoş geldin canım kimse yokken biz mi alsak??
Alsak o akşam yok??Hoş buldum canım biz mi akşam ne pozi
Şimdi olduHoş geldin canım kimse yokken biz mi alsak??
KimBen düzgün yazıyorum bi bakıyorum arkamdan düzeltmiş??
Klavye??
Bir ara bana da oldu nick yazdım ama burda olmayan değişik isimler yazdı tabii benim android yaptı bunları sonra Cem dediki bu nickler burada yokKlavye??
Kendi kafasına göre değiştiriyor??nick yazıyorsun bıçkı yazıyor ne alakası varsa??Bir ara bana da oldu nick yazdım ama burda olmayan değişik isimler yazdı tabii benim android yaptı bunları sonra Cem dediki bu nickler burada yok
Aynen öyle tuhaf işte google gibi düzeltse ya "bunu mu demek istediniz " ......vs vsKendi kafasına göre değiştiriyor??nick yazıyorsun bıçkı yazıyor ne alakası varsa??
Kesin bunu demişsindir derdi ??Aynen öyle tuhaf işte google gibi düzeltse ya "bunu mu demek istediniz " ......vs vs
Androidler sorun çıkartıyor bilgisayarda pek sorun çıkmaz tabiiki ezberden yazmıyorsanKesin bunu demişsindir derdi ??
PC de sorun yaşamadım ne dersem o oluyor???mobile başına buyruk??Androidler sorun çıkartıyor bilgisayarda pek sorun çıkmaz tabiiki ezberden yazmıyorsan
Bunu bilir bunu yazarım diyor bir de ı harfini i olarak yazması yok mu çileden çıkartıyorPC de sorun yaşamadım ne dersem o oluyor???mobile başına buyruk??
İşte kafasına göre bazen de tek kelimeyi iki kelime halinde yazıyor mesela demiş sindir bu şekilde yazdırıyor terbiyesiz???Bunu bilir bunu yazarım diyor bir de ı harfini i olarak yazması yok mu çileden çıkartıyor